fbpx

Kedvenc magyar gyerekruha tervezőink

Mikor divattervezésről esik szó, számtalan dizájner jut eszünkbe, valamiért azonban ezek közül valószínűleg egyik sem gyerekeknek tervez, pedig az is nagy kihívás. Itt az idő változtatni ezen, nézzük hát, hogy többek között kiket érdemes megjegyezni!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Pici and the city

Schwertner Janka 2015-ben indította útjára gyerekruha márkáját, a Pici and the city-t. Ahogy a névből is jól látszik, a dizájnert a város ihlette meg, és szerette volna ilyen formában is átadni a kicsiknek Budapest iránt érzett szeretetét. Kínálatának fő fókusza a nadrágokon van, melyek kialakításuknál fogva minden kicsinek előnyére válnak, ha csúszás-mászásról van szó. Ezen kívül felsőket, szoknyákat és kiegészítőket is találunk Janka webshopjában.

Milli and bro

A Milli and bro márka Vigvári Judit nevéhez fűződik, aki igazán igényes, bájos ruhákat tervez gyerekeknek, melyekről egyértelműen lejön, hogy megálmodójuknak szíve-lelke benne van minden egyes darab készítésében. Judit előző kollekcióját Lucy Maud Montgomery, kanadai írónő Anne-ről írt regénysorozata ihlette, ami jól látszódik a főleg rozsda és zöldes árnyalatú egybe ruhákon. A tavaszi szettek pedig tökéletesen illeszkednek a szezonhoz, színvilágukban a menta és a lilás rózsaszín árnyalatok dominálnak. A webshopon egyébként a ruhákon túl rengeteg kiegészítőt is találunk.

Mini mocca

Maye édesanyjával kezdett családi bizniszbe, aminek keretein belül a legédesebb mokaszinokat tervezik gyerekeknek. A legkülönbözőbb színű kiscipőket nézegetve nem nehéz azonnal elolvadni, de mindezek mellett már nyuszifüles és dínós pulcsikat is találunk, amik szintén kiütik a cukiság faktort! Kiegészítő fronton sapkákat, fejpántokat és kendőket árul Maye a webshopjában, ezek között is érdemes elidőzni.

Tutyi knits

A Tutyi megálmodója Tarr Sophie, aki egyszer beleszeretett a kötésbe, és onnantól kezdve nem volt megállás. Organikus pamutból készít sapkákat, zoknikat, kesztyűket, hogy a legkisebbek biztosan ne fázzanak a változékony időjárás alatt. Webshopját a Meskán belül érhetjük el. Sophie egyébként gyerekruhákon kívül sminklemosó párnákat és egyéb kiegészítőket, díszeket is készít, termékei elérhetőek a Prezent-ben és a Mono-ban is.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek