fbpx

Ezt kend magadra! Natúrkozmetikumok magyar márkáktól

Mindenkinél eljön az a pont, vagy kor, amikor elkezd azon agyalni, hogy mégis miket ken az arcára és egyéb testrészeire. A bőrünk az elsődleges védelmi rendszerünk, így nagyon fontos, hogy vigyázzunk rá.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Mi most összeszedtünk pár kisebb magyar márkát, akiknél szuper natúrkozmetikumok találhatóak!

KrémNatur

Ezt a márkát Lina és Anikó álmodta meg és hozta létre. Tervük az volt, hogy természetes és megbízható alapanyagokból készült termékeket áruljanak, amiket ők is szívesen használnának. Náluk nincs helye mesterséges adaléknak, színezéknek vagy illatanyagnak. Csakis natúrkozmetikumokban elfogadott tartósítószert használnak, így biztosan nem fogsz kőolajszármazékkal találkozni náluk. Fontos nekik a környezetvédelem is, így állatkísérletmentes és környezetbarát módon előállított termékeket vehetsz náluk. Mivel egy kis manufaktúráról beszélünk, így akár egyedi igényekre is oda tudnak figyelni, ha felveszed velük a kapcsolatot.

Origi Natúrkozmetikum

Itt a női arcápoláson át, a babáknak és a férfiaknak is találunk külön termékeket, de még illóolajok közül is választhatunk. Teljesen természetes alapanyagokkal dolgoznak és nem kell félni attól sem, hogy állatokon tesztelnének. Termékeiket csomagolásmentes boltjukban is megvásárolhatod, hiszen fontos számukra a Földünk védelme. A Pőre Pipere Piramis nevű mintaboltjuk egyből a manufaktúrájuk mellett található. Rita és Ági álma vált valóra az Origivel, aminek már neve is a természetességre utal. Ráadásul a minőséget az is garantálja, hogy amíg Rita kozmetikus és aromaterapeuta, addig Ági gyógyszerész, így pontosan tudják, mi a siker titka egy natúrkozmetikum esetében, hogy az valóban megfelelő minőségű legyen.

Bellaby Natúrkozmetikumok

Ahogy a bemutatkozása is mondja, itt magyar alapanyagokból készült natúrkozmetikumok várnak egy holisztikus szemléletű vegyészmérnök munkája által. Izabella, a Bellaby megálmodója mindig is közel állt a természethez, és otthonában is amit csak tudott, lecserélt natúr termékekre. Vegyészmérnökként szerzett tudását igyekszik vegyíteni a környezet iráni rajongásával. Próbálja a spiritualitást is valamennyire belevonni, és a termékkel az embereket nem csak a bőrük egészségével, de annak mélyebb gyökereivel is megismertetni. A Bellaby modern köntösben tartalmazza az ősi tudást, így nagyon hasznos gyógynövényekkel is megismerkedhetünk például a termékeken keresztül. Fontos számára, hogy helyi alapanyagokból dolgozzon, így biztosítva a frissességet, miközben a környezetet is védi.

Aldeléna Natúrkozmetikum

Az Aldeléna oldalán nem csak szuper termékeket találunk az arctól elkezdve, a bőr egyéb területein át, az illóolajokig, de blogján még hasznos tanácsokról is olvashatunk. Természetesen itt is minden termék bio, vegyszermentes és állatkísérletektől sem kell tartani. Vegán és 100 százalékban hidegen sajtolt olajokat kaphatunk, amikben biztosan nem találunk semmilyen vegyszert. A már említett blogon olvashatunk a helyes bőrápolásról, annak fontosságáról, és hogy mikor mit érdemes használni. Így a termékek mellé egyfajta útmutatót is kaphatunk.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek