fbpx

Kedvenc kertes, teraszos helyeim Budapesten

Amikor beköszönt a nyár, akkor egyértelmű, hogy mindenki a teraszokat, azon belül is a hűvös, árnyékos kerteket helyezi előtérbe. Jöjjön pár kedvenc a fővárosból.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Budapest Garden

Még hogy a III. kerületben nincsenek jó helyek! A régi Görzenál, most Budapest Garden néven kínál 13 ezer négyzetméteren kertmozit, nyugágyakat, trambulint, fröccsteraszt és street foodot. Sőt, akár bográcsozhatunk is náluk! Sokszor ad helyet izgalmas eseményeknek, és tuti, hogy a család minden tagja talál magának valami jó kis elfoglaltságot itt.

Nap bácsi

A Római-part önmagában igazi chillelős hely, ha pedig kifejezetten a Duna mellett szeretnénk ücsörögni, miközben valami jót eszünk és iszunk, akkor a Nap bácsi szuper választás lehet. Elnyúlva egy babzsákban, miközben az újragondolt egytálételeikkel kényeztetjük hasunkat, közben a hűs Dunán pihentetjük szemünket: ez kérem szépen, maga a nyár!

Csendes Társ

Ha igazi belvárosi arc vagy, akkor neked is akadnak tippjeink. A Károlyi-kert szomszédságában található a méltán híres Csendes Társ, ahol megéri hűsölni egy kicsit. Amíg a gyerekek elvannak a közeli játszótéren, ti simán elborozgathattok itt. De a kávéjuk sem utolsó és a kisüzemi söreiket is érdemes kipróbálni!

Tereza

A 6. kerületet sem kell félteni, itt is akad kis kiülős hely, ahol le tudunk hűlni egy nyári napon. Aki szereti a mexikói konyhát, annak igazi Kánaán lesz ez a hangulatos kis hely, ahol szuper és autentikus ételek és italok várnak.

Kifli és Kocsma

A hűvösvölgyieknek sincs miért szégyenkezni, a Kifli és Kocsma nem csak friss házi kiflit és egyéb nyalánkságokat kínál, hanem minőségi italokat is. De ez nem minden, lélegzetelállító kert, és mindig jó hangulat. Minket megvettek.

Kapcsolódó cikkek