fbpx

Kedvenc kertes, teraszos helyeim Budapesten

Amikor beköszönt a nyár, akkor egyértelmű, hogy mindenki a teraszokat, azon belül is a hűvös, árnyékos kerteket helyezi előtérbe. Jöjjön pár kedvenc a fővárosból.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Budapest Garden

Még hogy a III. kerületben nincsenek jó helyek! A régi Görzenál, most Budapest Garden néven kínál 13 ezer négyzetméteren kertmozit, nyugágyakat, trambulint, fröccsteraszt és street foodot. Sőt, akár bográcsozhatunk is náluk! Sokszor ad helyet izgalmas eseményeknek, és tuti, hogy a család minden tagja talál magának valami jó kis elfoglaltságot itt.

Nap bácsi

A Római-part önmagában igazi chillelős hely, ha pedig kifejezetten a Duna mellett szeretnénk ücsörögni, miközben valami jót eszünk és iszunk, akkor a Nap bácsi szuper választás lehet. Elnyúlva egy babzsákban, miközben az újragondolt egytálételeikkel kényeztetjük hasunkat, közben a hűs Dunán pihentetjük szemünket: ez kérem szépen, maga a nyár!

Csendes Társ

Ha igazi belvárosi arc vagy, akkor neked is akadnak tippjeink. A Károlyi-kert szomszédságában található a méltán híres Csendes Társ, ahol megéri hűsölni egy kicsit. Amíg a gyerekek elvannak a közeli játszótéren, ti simán elborozgathattok itt. De a kávéjuk sem utolsó és a kisüzemi söreiket is érdemes kipróbálni!

Tereza

A 6. kerületet sem kell félteni, itt is akad kis kiülős hely, ahol le tudunk hűlni egy nyári napon. Aki szereti a mexikói konyhát, annak igazi Kánaán lesz ez a hangulatos kis hely, ahol szuper és autentikus ételek és italok várnak.

Kifli és Kocsma

A hűvösvölgyieknek sincs miért szégyenkezni, a Kifli és Kocsma nem csak friss házi kiflit és egyéb nyalánkságokat kínál, hanem minőségi italokat is. De ez nem minden, lélegzetelállító kert, és mindig jó hangulat. Minket megvettek.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32