fbpx

Könyvek a lelkemnek

Vannak könyvek, amiket azért olvas az ember, mert érdekli a spiritualizmus, vagy mert segítik a pozitív gondolkodásban, esetleg lelki békére lel bennük. Számomra ez az öt könyv jelenti az úgymond kapaszkodót, amihez nyúlhatok, ha megnyugvásra vágyom.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Cornelia Grimsmo: Inner Home

Cornelia-t Youtube-ról ismerheti a nagy közönség, csatornáján foglalkozik pszichés témakörökkel is. Könyvének célja, hogy felhívja a figyelmet rá, minden bennünk kezdődik, ezért először saját magunkban kell a kis belső otthonunkat kialakítani. Cornelia nem csak lelki útravalót ad, hanem apró gyakorlati feladatokkal is ellátja olvasóit, amik segítenek önmagunk monitorozásában, és a jelenre való koncentrálásban. A könyvet angol nyelven ebook formájában lehet elérni az Amazonon, én a Kindle alkalmazást használtam hozzá.

Kristina Haupenth: Manifesting 101

Aki hisz a vonzás törvényében, vagy olvasta annak idején a Titok című könyvet, ők biztosan hallottak már a manifesztációkról is. Röviden a lényege ennek az egésznek, hogy a gondolataink nagyban meghatározzák életünket, amilyen frekvencián azok működnek, olyan dolgokat vonzunk be velük az életünkbe. Sokan vizsgálták ezt már tudományosan is, és az elmélet működni látszódik, persze könnyebb mondani, mint meg is valósítani. Kristina ezzel kapcsolatban nyújt segítséget könyvében, különböző módszerekről számol be, és az élet minden területére ad megerősítő mondatokra példákat, amiket mi is beépíthetünk az életünkbe. Ez a könyv szintén ebook formájában Amazonon érhető el.

Molnár Lainey: Esküszöm, hogy csak jóban sántikálok

Lainey-t korábban divatblogjáról ismerhette a nagyérdemű, aztán egy időre eltűnt a színről, most pedig tabu döntögető rajzaival robbant be újra a köztudatba. Könyvében részben életéről mesél, részben pedig megfűszerezi azt spirituális töltettel, olyan gyakorlatokkal, amik számára beváltak a mindennapokban. Mesél abuzív kapcsolatról, mentális betegségről, és arról az útról, ami a mai, boldogabb énjéhez vezetett. Inspirálva ezzel mindenkit arra, hogy képesek vagyunk életünket a kezünkbe venni és jobbá tenni. A könyvet itt tudjátok ebook formájában megvásárolni.

Neale Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

Ez az a könyv, amit szerintem mindenkinek el kellene olvasnia attól függetlenül, hogy hisz vagy nem hisz. Én személy szerint például nem hiszek Istenben, de valami univerzális erőben igen, és azt hiszem tulajdonképpen bárhogyan is nevezzük meg, nagyjából mind ugyanarról beszélünk. A három kötetes könyv valóban egy párbeszédet mutat be, az író és Isten között. Hogy elhisszük-e hogy ez valóban megtörtént vagy csak mese, az már a mi dolgunk, de hatalmas igazságokat olvashatunk. Ami őszintén szólva, sokszor inkább keserédes érzéssel tölti el az embert. Mert arcunkba vágja, hogy valójában mindenen képesek lennénk változtatni, hiszen felruháztak minket ennek képességével, de amíg az embert érdekei irányítják, addig minden hiábavaló. Ez pedig valahol felemelő: a tudat, hogy igenis mindenre képesek vagyunk. Másrészről pedig elgondolkodtató, hogy ennél jóval többre is képesek lennénk. Nehéz összefoglalni, amit ez a könyv ad, egészen elképesztően nyitja fel a szemét az embernek és inspirálja arra, hogy jobbá váljon, merjen megkérdőjelezni, és változtatni. A három kötetet egyben a könyvesboltokban lehet elérni, magyarul.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32