fbpx

Kedvenc randihelyeim Budapesten és környékén

Figyelem romantikára éhező párok! Összeszedtem pár olyan helyszínt, ahol igazán kellemes órákat töltöttem randik gyanánt. Persze, ha megvan a kémia, akkor szinte bárhol össze lehet rittyenteni egy jó kis napot. Helyszínül ezeket ajánlom.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Filozófusok kertje

A Gellért-hegy nyugati oldalán találjuk ezt a sokkal nyugisabb, mégis csodás kilátással bíró részt. Itt aligha kell turistákkal küzdeni a jó helyekért, mégis elképesztően jó hangulata van. Vigyetek egy pokrócot, egy üveg bort, és csodáljátok, ahogy a lábatok alatt ott van egész Budapest.

Gül baba türbéje

Amint felküzdöttétek magatok a gyönyörű Gül baba utcán, ami akár egy olasz faluban is lehetne, és megcsodáltátok a hozzá dukáló kilátást, akkor irány a Gül baba türbéje. A Rózsadombon foglal helyet ez a 16. százai török síremlék, amely pár éve fel lett újítva, és igazán egyedi hangulattal és kilátással várja a szerelmeseket. Morbidnak tűnhet a sírnál randizás, de ahogy elkezdtek a virágos kertben sétálni, ezt el is felejtitek.

Nagymaros

Nagymarosra egy kicsi utazni kell, de vonattal hamar oda érhetünk, és nagyon megéri. Bár utálom az ékszerdoboz kifejezést, de ez a hely tényleg az. Megéri kicsit andalogni a szűk és romantikus utcákon, betérni az Édeske cukrászdába, majd irány a Duna-part, ahonnan komppal könnyedén elérhetjük Visegrádot is. Tartalmas, túrákkal teli randi, amit csak ajánlani tudok.

Normafa fogaskerekűvel

A Széll Kálmán tértől nem messze indul a fogaskerekű, ami már önmagában jó kis program, főleg, hogy csodás tájakon kaptat fel a hegyre. Végállomása a Normafa kapuja, ahonnan könnyen eljuthatunk az erdei turistaútvonalakra. Ha egy mozgalmas, de szép helyekben bővelkedő erdei randira vágytok, akkor itt van miből választani.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32