fbpx

Új üzletet nyit a ZOÉ Fashion&Beauty&More és a Fashion Diffusion Hungary

Többször hallottunk már tervezői összefogásról, azonban két vállalkozás összefonódásáról kevésbé. A márkák alapítói hiszik, hogy a mai világban elengedhetetlen a jó csapat, a pozitív hozzáállás, és a kreatív szemlélet.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tóth Anita Zsanett a Fashion Diffusion tulajdonosaként tavaly december óta támogatja brandjével aktívan a hazai divatipart. A környezettudatosság, a támogatói életszemlélet kifejezetten közel áll hozzá. Kiemelt referenciákkal dolgozik, a hazai márkák ismerik és szeretik. Anita erőssége a brandépítés, oktatás, fotózások szervezése és kivitelezése.

Csiki Anita a ZOÉ Showroom tulajdonosa, akinek elsődleges célja egy slow szemléletű helyszín megalkotása volt, ahol a magyar divat és szépség egybefonódik. Tervezőként tudja, hogy mire van valóban szüksége a vállalkozásoknak, és mi az, ami nélkülözhető. A marketing, rendezvényszervezés és a jog áll legközelebb a szívéhez, így ezekben a területekkel kívánja tovább erősíteni a csapatot.

Miben lesz ez más, mint a jelenlegi helyszín?

A megújult helyszín központi fekvésű, az Üllői út 3-as szám alatt helyezkedik el, a Kálvin téren. Kiváló a tömegközlekedés, a parkolás pedig mélygarázsban, és a környéken lévő kis utcákban egyaránt kényelmesen elérhető.

Az új ZOÉ 3 szintes: a bejárat szintjén helyezkedik el a showroom tér, ahol a hazai tervezők egyedi és különleges darabjai érhetőek el, egy úton itt kerül kialakításra a Bree Virág üzlete is, ahol különleges boxok, élővirágok is várnak az érkezőkre. A felső szinten a lépcsőtől balra kerül kialakításra a showroom tér folytatása, illetve ez lesz a központi helyszíne a későbbiekben a saját rendezvények, workshopok megtartásának is. Ezen a szinten kerül kialakításra jobbra a beauty tér, ahol szakvégzett kozmetikus, sminkes, szemöldök stylist, és körmös dolgozik.

A megújult ZOÉ még jobban fókuszál a hazai divatipar támogatására

Az Üllői út 3-as szám alatt immáron komplett varroda is helyet kapott, ahol hazai tervezőknek készítjük az egyedi ruháikat.

zoé fashion

Tarts Velük, szeptember 6-án 18:00 órától, hiszen tárt ajtókkal, kedvezményekkel, és sok-sok meglepetésekkel várnak Benneteket!

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek