fbpx

A 2021-es ősz legdivatosabb darabjai

Ha szeretnéd pár menő darabbal feldobni a ruhatáradat, akkor most jól figyelj! Elhoztuk azokat a 2021-es őszi trendeket, amelyek biztosan divatossá varázsolnak idén. Szerezd be mindegyiket!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Flitter

Csillogj, tűnj ki a tömegből, akárcsak egy sztár! Az 1980-as éveket idéző csillogó darabok kihagyhatatlan részei az idei őszi kollekciónak. Legyen szó blézerről, ruháról vagy kabátról, a flitter 2021 őszén mindenhonnan visszaköszön majd.

Színes darabok

Az ősznek nem kell a komorságról szólnia. Akárcsak a falevelek, te is nyugodtan használd a színeket! Sőt, ha bátrabb vagy, merj játszani egészen vártalan kombinációkkal is. Egy kis mustár, sárga, rózsaszín, levendula vagy éppen rozsdabarna jöhet minden formában. Nyugodtan mixeld is ezeket, a lényeg, hogy szárnyaljon a fantáziád.

Mellény

Idén ősszel ez a talán férfiasnak tűnő ruhadarab is bekúszott a trendekbe. Variáld blézerrel, kabáttal vagy éppen ingekkel: egy szóval szabd magadra.

Kötött dolgok

2020 mottója lehetett volna a kényelem is, ami az idei őszi darabokban is visszaköszön. Semmi fakszni, gombok és idegesítő megkötők: egyszerű kötött pulcsik, maxiruhák, szoknyák, kétrészesek és társaik.

Csipke

Az 1920-as évek stílusa maga a csipke, ami most is jelen lesz. Olyan igazi klasszikusokkal, mint a selyem vagy a csipke biztosan nem lőhetünk mellé, legyen szó aljról, esetleg felsőről. Ezek a hálóingszerű ruhák jól illeszthetők bármilyen stílushoz.

Pufikabát

Tévedés, hogy a pufikabát már kiment a divatból! Idén jönnek a színes, nőies vagy éppen klasszikus fekete és persze a sportos változatok is. Lehet hosszú vagy éppen rövid, mindenképp szerezzünk be egyet.

Midi szoknya

Ezek a közepesen hosszú szoknyák idén biztosan tarolni fognak. És bár alacsony lányoknak óvatosan kell velük bánni, azért egy szép magassarkúval és megfelelően kombinálva más ruhadarabokkal szinte mindenkinek jól tud állni.

Fekete

Az örök klasszkis, ami soha, de soha nem fog kimenni a divatból. Idén sem kerülhetünk bajba, ha feketét választunk. Pár szuper kiegészítővel nagyon jól fel lehet dobni egy sötét szettet!

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek