fbpx

Sorozatok, filmek, amiket bármikor újra tudok nézni

Az ősz nekem az igazi bekuckózós, filmezős, sorozatozós időszakot jelenti. Akad néhány alkotás, ami kifejezetten ebbe a hangulatba képes hozni. Jöjjön pár kedvencem, amit akár százszor is meg tudok nézni.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Jóbarátok

Nem, egyszerűen nem lehet megunni. Még mindig minden poénon tudok nevetni, még akkor is, ha kívülről fújom a történetet. Drukkolok Monicának és Chandlernek, és ezredszer is imádom hallgatni, hogy „De hát szakításban voltunk”. A hat jóbarát 10 évadon keresztül szórakoztatott minket, amit elég hamar ki lehet pörgetni, pár esős őszi hétvége alatt.

Gilmore Girls – avagy a Szívek szállodája

Bár arról már írtam, hogy mérgezőnek találom a két főszereplő anya-lánya kapcsolatát, a sorozatot magát viszont nagyon szeretem. Ott valahogy mintha mindig ősz lenne, a kisváros hangulata pedig azonnal rabul ejt. Egy időben minden vágyam volt egy ilyen flúgos, emberekkel teli, csodahelyen élni, ahol egyik nap sem egyforma.

Abigél

Szabó Magda azonos című könyve alapján készült ez a több részes sorozat, ami bár nem éppen könnyű témát dolgoz fel a második világháború alatti lányneveldében élő, sokszor inkább túlélő diákról, Gináról. Mégis egyedi hangulata és a számomra fontos, a történethez kötődő nosztalgikus élményeim miatt, már szinte kötelező programunk a nővéremmel, minden ősszel.

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt

Nagy váltás, tudom. Ez a film szerintem még azok számára is élvezetes, akik amúgy utálják a romkomokat, hiszen pont azokból űz sokszor gúnyt. Persze, a vége kiszámítható, és van benne minden, amitől egy love story működni tud, mégis, képes vagyok még mindig nevetni a „szerelempáfrány” ikonikus jelentén.

Fiúk az életemből

Tini terhesség, egy kicsit máshogy. Egyszerre vicces, drámai, felemelő és kétségbeejtő. Imádom a sztorit, hogy semmi sem úgy alakul benne, ahogy hinnénk, amitől nekem nagyon is életszagú. Ehhez az alkotáshoz is kellemes emlékek fűznek, így többek között ezért is vagyok képes sokszor újranézni.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32