fbpx

Kötelező őszi programok pároknak unatkozás helyett

Utálod az őszt? Előre félsz, hogy beszorulsz a négy fal közé és rád tör a depresszió? Akkor te még nem találkoztál velem, az igazi ősz rajongóval. Nem kell, hogy a nyár végeztével, a kapcsolatotok is zátonyra fusson. Vigyázat, a cikk iróniát tartalmazhat.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Mozi

Mi lehet jobb egy esős őszi napon, mint nachost és popcornt zabálni kettecskén, valami közepesen szar filmen, amin előtte jól összevesztetek, mert már megint a másik választott? Ne aggódj, nemrég hoztunk pár tippet, ugyanis elég jó a film felhozatal idén ősszel.

Kirándulás

Ne aggódjatok, nem kell egyből bejárni a Bükköt vagy a Kéktúrát, ahogy egy interjúalanyunk tette. Helyette keressetek egy szép, fás parkot, vagy ha bátrabbak vagytok, akár egy könnyedebb túraútvonalat, ahol lehet csodálni a színes természetet. Plusz lőhettek egy csomó insta kompatibilis képet, ahogy álompárként andalogtok a színes levélszőnyegen. Viccet félretéve, komolyan mindenkit képes hangulatba hozni az őszi táj.

Díszítés

Mi vidíthatna fel minket jobban, mint a sok haszontalan, ám szívet melengető tárgy? Egy illatos gyertya itt, egy töklámpás ott, és már is otthonosabb a közös kuckó. Tudom, most sok férfi felszisszen, de mi nők, nagyon hálásak tudunk lenni egy kis közös kézműveskedésért (most kacsintanék amúgy). Sőt, az előbb említett kirándulás során gyűjtött tobozok és levelek is bevethetőek, amikből készíthetünk egy huszadik ajtókopogtatót vagy akár asztaldíszt. Elő a ragasztópisztollyal!

Borozás

Ha ősz, akkor bor, ez egyértelmű. Ilyenkor boldog, boldogtalan borkóstolón nyüzsög, veszi a belépőt a budai várba, hogy aztán túlárazott nedüket iszogasson, vagy a Szépasszony-völgyéből posztolgat. Aláírom, ezek is szuper programok. Viszont ha igazi romantikára vágytok, szerezzetek be egy üveggel a kedvencetekből, és töltsetek el minőségi időt a kanapén, hogy aztán alkoholmámorban újra egymásra találjatok.

Gasztro-élmények

Igen, végre nem kell apró szoknyákban, feszes, rövidnadrágokban és fürdőruhában feszengeni. Megvolt a beach body, most már elrejthetik végre a nagy pulcsik és kabátok az apró kis hurkákat. Csakhogy legyen majd mit ledolgozni tavasszal, természetesen EGYÜTT. Úgyhogy menjetek éttermekbe, sör és bor fesztiválokra, és minden kulináris élvezetet ígérő rendezvényre. A plusz kilókat ráértek megbánni később.

Színház

Mégiscsak kultúremberek lennénk vagy mi. Mivel úgy tűnik, idén egészen szabadon mozoghatunk, nem kell tovább aggódnod, megveheted a kedveseddel a színházbérletet is. Nézzetek ki előadásokat, hogy senki se mondhassa rátok, hogy ti csak az evés-ivás-bulizás háromszögében éltek. Az igazság pedig az, hogy tényleg akadnak jó darabok, ezért lehet, hogy még élvezni is fogjátok. És többet hazudni sem kell az ismerősöknek, hogy “Persze, azt tavaly mi is láttuk”.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32