fbpx

A Fehér Lótusz – sorozatajánló

Ha keresel egy sorozatot, ami szórakoztat, elgondolkodtat és meglep, adj esélyt A Fehér Lótusznak. A HBO GO-n található ez a fekete humorral teli évad, melyben egy egészen idillinek tűnő, ám annál morbidabb történet bontakozik ki.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Legszebb öröm a káröröm hangulatban nézheted végig a 6 részt, amiben szupergazdag szereplők Hawaii-on töltik el idejüket, és költik el mérhetetlen mennyiségű pénzüket. Eddig egészen irigylésre méltón hangzik a sztori, ugye? Csakhogy a rendező betekintést nyújt a színfalak mögé, az emberek magánéletén keresztül: boldogtalanság, magány, meg nem értettség és lázadás. Mindezt persze kellő humorral tálalva

Ennek köszönhetően könnyen talál minden néző egy olyan szereplőt magának, akivel azonosulhat, legyen szó gazdagékról vagy akár a szálloda alkalmazottjairól. Merthogy a dolgozók mindennapjai is szépen bele lettek fűzve a sztoriba. Éppen ezért a sorozatot vendéglátósoknak, szállodában dolgozóknak kötelező jelleggel ajánlom! De akkor is élvezni fogod, ha csak vendégként szálltál meg eddig hotelekben, ugyanis a sztori tökéletesen bemutatja, hogyan viselkednek a négy fal között az ott dolgozók, milyen nyomás alatt vannak, miközben a látogatók mit sem sejtenek, hiszen mosollyal az arcukon, minden kérést kielégítve töltik munkaidejüket.

Mike White görbe tükre minden egyes részben jelen van, amit szépen rá is tudunk húzni a társadalmunkra. Néha borzasztóan kikészít vagy felháborít, néha pedig megnyugtat egy kis időre, hogy a szereplők felvállalják érzéseiket, és jó irányba halad majd életük. De ez persze nem tart sokáig, egy következő jelenetben már arcon is csap a rideg valóság. Az évad után a szereplők iránti szánakozással vagy a történtek kapcsán elégedettséggel kelsz majd fel a kanapéról, levonva azt a bölcs és évezredekre visszanyúló tanulságot, hogy a pénz b*szki valóban nem boldogít. Maximum felruház hatalommal, amitől hamisan úgy érzed, tiéd a világ.

Kiemelt kép forrása: port.hu

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32