fbpx

Siófoki gyerekprogramok ősszel

Volt szerencsénk hétvégén egy 11 és egy 6 éves élénk kislányra vigyázni Siófokon, így kaptunk egy kis ízelítőt, hogyan is kellene szórakoztatni az apró humanoidokat. Megmutatom, mi milyen programokat választottunk.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Fordított ház

A szülők elmondása szerint, már ezer éve ment a nyomasztás, hogy végre megnézhessék ezt az építészeti furcsaságot. A házat pontosan úgy kell elképzelni, ahogy a neve is mutatja: fordítva. Vagyis minden a feje tetejére van állítva, a berendezéstől elkezdve, a kialakításáig, ami annyira megzavarja az agyunkat, hogy igazán szédítő élményre lehet számítani. Izgalmas és vicces program, bár én bevallom egy picit többet vártam tőle, de a gyerekek imádták, és ez a lényeg.

Bella Állatpark

Mégha nem is vagytok oda az állatkertért, ezt a parkot teljes szívvel tudom ajánlani. Ugyanis itt szabadon mászkál az alpaka, a törpemalac és társai, így egy sokkal természetesebb közegben találkozhatunk az állatokkal, arról nem is beszélve, hogy milyen interaktív az egész. Annyiféle különböző fajjal találkozhatunk itt, hogy a gyerekek biztosan imádni fogják ezt a tartalmas programot. Arról nem is beszélve, hogy a szabályokat betartva és odafigyelve, interakcióba is lehet lépni az ott lakó két-és négylábúakkal.

gyerekprogram
Víztorony

Ez nem csak gyerekeknek szóló program, de Siófok egyik fő látványosságát mindenkinek látnia kell. Innen nézve elénk tárul a Balaton, és az egész város látképe. Ráadásul az itt található kávézóban finomabbnál finomabb sütemények társaságában élvezhetjük a kilátást.

Gokart

Ha kicsit nagyobb gyerkőcökkel járunk a környéken, akkor érdemes lehet  a gokartozást is szervezni a programok közé, ugyanis például junior gokartokkal már egy 7-8 éves gyerek is tud menni. Mi fáraszthatná le őket jobban, mint egy kis száguldozás?

Ha ősszel, egy napra érkeztek a városba, akkor ezeket a programokat mindenképpen tudom ajánlani nektek és a gyerekeknek egyaránt.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32