fbpx

TEstKÉP fotópályázat – a Kollektív magazin pályázata

Legyél amatőr vagy profi fotós, ha számodra is fontos a testünk elfogadása, mindezt pedig képviselnéd saját fotóidon keresztül, jelentkezz a Pozitív TEstKÉP felhívásunkra.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Nem vagyunk egyformák, és ez így van rendjén. Ahogy a gondolkodásmódunk, úgy a testünk is különbözik. Van, aki magas, van, aki alacsony, van, aki csontos, és van, aki teltebb. Másképp működünk, másra van szükségünk, máshol vannak a határaink. De tartozunk magunknak annyival, hogy elfogadjuk külső és belső jegyeinket egyaránt, hiszen azok tesznek minket egyedivé: számunkra ezt jelenti az igazi body positivity. 

A pályázat célja, hogy a jelentkezők ezt a gondolatmenetet megragadva fotóikon keresztül bemutassák számukra mit jelent a pozitív testkép, illetve önmagunk elfogadása. A magazin tartalmaival mindig törekszünk a valósághű megközelítésre, legyen így most is! Lássuk meg a szépséget a természetességben, felejtsük el a filtereket, fogadjuk el úgy magunkat és egymást, ahogy vagyunk.

Pályázati feltételek:
  • A pályázaton 16. életévüket betöltött amatőr és hivatásos fotográfusok vehetnek részt.
  • Az alkotásoknak eredeti tartalmaknak kell lenniük. Csak saját, a pályázó által készített alkotás nevezhető. A pályázót terheli annak felelőssége, hogy a fotón szereplő személyek hozzájárulásukat adták a felvétel elkészítéséhez és felhasználásához.
  • A pályázónak rendelkezniük kell az eredeti kamerafile-lal, ami igény esetén tanúsítja, hogy a pályázó maga készítette a pályaművet.
  • Csak olyan olyan fotóval lehet pályázni, amit még nem publikáltak.
  • Egy pályázó maximum 3 képet küldhet be.
  • A beküldött fotó hosszabbik oldala minimum 2500 pixel, maximum pedig 5000 pixel lehet. A képtömörítési minőség 100%-os legyen.
  • A pályázatra kizárólag digitális módon lehet pályázni.
  • A pályázaton manipulált képek nem indulhatnak. Nem számít manipulációnak a hagyományos fotográfiai korrekció, így a színek, tónusok és a fényerő beállítása, illetve a felvétel közben keletkezett technikai hibák eltávolítása. 
  • Vízjelet vagy a készítő nevére utaló szöveget nem tartalmazhat a kép.
  • Nevezési díj nincs.
Pályázati művek leadási módja:

E-mailen: info@kollektivmagazin.hu

Tárgy: TEstKÉP fotópályázat

Határidők:

Pályázati időszak: 2021. október 11. – 25.

Beadási határidő: 2021.október 25. éjfél

Közönségszavazás: 2021. november 2.  – november 7.

Eredményhirdetés: 2021. november 8.

Díjazás:

1.helyezett: Vanguard VEO Select 45M GR fotó/videó táska, Smartzilla Spirit Okosóra (fekete), Nordix Fotóstúdió 3 órás stúdióbérlés

2.helyezett: Smartzilla Spirit Okosóra (piros), Jancsó Fotósuli Photoshop kurzus kezdőknek

3.helyezett: helyezett: helyezett: Vanguard VK 22RD fotó/videó táska (piros), Jancsó Fotósuli választható kurzus 50% kedvezmény

Közönségdíj*: 6 hónapos Laptapir előfizetés, Jancsó Fotósuli választható kurzus 25% kedvezmény

*A zsűri kiválasztja a 10 legjobb pályaművet, amiből megszületik az első 3 helyezett. A fennmaradó képek feltöltésre kerülnek a Kollektív Magazin Facebook oldalára, amikre a közönség 2021. november 2 – 7 között szavazhat. A közönségdíj esetében tetszésnyilvánítások (like) száma alapján kerül ki a győztes.

A pályázat értékelése:

A pályaműveket 3 tagú szakmai zsűri bírálja el.

További információk:

A felhívást a Kollektív Magazin szervezi.

A nyertesek nevét és fotóit a Kollektív magazin weboldalán és Facebook oldalán közzétesszük. A nyertesekkel személyesen is felvesszük a kapcsolatot.

A Facebook oldalon is feltöltésre kerülő képekre leadott like-ok száma nem befolyásolja a zsűri döntését.

Kérdés esetén az info@kollektivmagazin.hu email címre várjuk a leveleket.

A nevezéssel a jelentkező elismeri, hogy a www.kollektivmagazin.hu Szerzői jogi tájékoztatójában foglaltakat tudomásul vette és elfogadta.

A határidők változtatásának jogát fenntartjuk.

A felhívást támogatja: Jancsó Fotósuli, Laptapir, Nordix Fotóstudió, Tripont, Vedditt.com

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32