fbpx

Eljegyzési gyűrű, amire nem megy rá két havi fizetésed

Az eljegyzés egy megismételhetetlen alkalom, amire különleges ajándékkal szeretne készülni mindenki. Ennek aztán meg is van az ára, de nem kell, hogy minden megtakarított pénzét a gyűrűre költse valaki.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Pár évvel ezelőtt egy kedves jóbarátom megkérte a barátnője kezét, és elmesélte, hogy több százezer forintért vett neki gyűrűt, ami egyébként egy teljesen megszokott dolog. Nekem azonban az összeg hallatán azonnal lepörgött a fejemben egy  kéthetes nyaralás képe mondjuk Ausztráliában, mert körülbelül ekkora volt az érték. Persze mind mások vagyunk, különbözik az értékrendünk, a vágyaink, a szeretetnyelvünk, és van akinek ez fontos, és nagy jelentőséggel bír, ami teljesen rendben van. Én személy szerint azok közé tartozom, akik nem szeretnének fél milliót hordani az ujjukon, mert egyszerűen lelkiismeretfurdalás tör rám a gondolattól is, hogy ennyi pénzt költsön a párom egy ékszerre. Ahelyett, hogy abból az összegből inkább egy felejthetetlen közös utazásra menjünk például, ami örökre az emlékeinkben lesz és ami esetleg még közelebb hoz minket egymáshoz. Ezért kerestem néhány gyűrű ötletet, amik szépek, értékesek, de nem megy rá az ember gatyája!

Eljegyzési gyűrű webshop

Ezen az oldalon számtalan gyűrűt találunk, amit én most random kiválasztottam az egy apró gyémántot foglal magába, és a karikának az érdekes kialakítása teszi picit különlegesebbé. Azoknak, akik a klasszikus trendeket kedvelik, szerintem tökéletes választás, nem túl hivalkodó, inkább elegáns, és az ára 100 ezer forint alatt van pont.

Fotó:eljegyzesigyuruwebshop.hu
Glamira

A webshopok közül, amiket böngésztem, nekem ez tetszett legjobban, mert itt szinte teljesen személyre szabottan állíthatjuk össze a gyűrűt életünk szerelmének. Én kettőt készítettem el a különböző választékból, egy kék és egy zöld zafír változatot. Itt pedig gyorsan meg is kell említenem az árak kapcsán, hogy nagyot változtat a végösszegen, ha bányászott drágakövek helyett laboratóriumban előállított verziót választunk. Ez minőségben nem ront, viszont árban hatalmas különbséget jelent. Nyilvánvalóan egész más értéket képvisel a természet által előállított, igazi drágakő, és ha teheted, válaszd azt, ám szerintem látszatra nem sok különbség van a kettő között. Ajánlom nagyon a Glamirát, itt tényleg teljesen magad állíthatod össze a gyűrűt. Ha igényes, de nem csilliárdokba kerülő változatot szeretnél, akkor javaslom, hogy kőből válaszd a swarovski kristályokat, és a laboratóriumilag előállított drágaköveket, valamint az ezüst karikát. Az általam összeállított kicsit már extrásabb kék zafír gyűrű 142 ezerre jön ki, míg az egyszerűbb, de mégis különleges zöld zafíros csupán 85 ezer forintot kóstál.

Ékszerpalota

Az Ékszerpalotánál is választhatunk, hogy milyen drágakövet mivel párosítunk, és ehhez a karika miből készüljön. Ma egyre népszerűbbek a rosegold gyűrűk, ezért most egy ilyet állítottam össze, swarovski kristályokkal, ez így 98 ezerre jött ki.

Thomas Sabo

Rengeteg pénzt spórolhatunk meg azzal, ha nem konkrétan eljegyzési gyűrű szóra keresünk rá, egész egyszerűen női gyűrűk után kutatunk. A Thomas Sabo egy nagyon színvonalas, minőségi márka, ahol egészen különleges, egyedi darabokat találhatunk. Itt az egészen olcsónak számítő 30-40-50 ezres kategóriából is válogathatunk, vagy választhatunk olyanokat, mint a képen látható virág, ami 64 ezer forint körül van, vagy a rosegold csoda, ami már egy 120 ezres kategória. 

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek