fbpx

Károsanyag mentes, hazai alapanyagok, állatvédelem: Naturcleaning – a természet laboratóriuma

Ha számodra is fontos a tiszta otthon és munkakörnyezetet megteremtése, egyúttal Földünk megóvása, hadd mutassam be neked a Naturcleaning vállalkozást. A cég elhivatottan dolgozik azon, hogy a háztartásokba az ennek megfelelő termékek kerüljenek.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

fizetett partneri együttműködés

Kulcsár Ildikó vegyész, természetgyógyász. “Szakmai ártalomként” korábban minden vásárláskor rengeteg időt töltött el azzal, hogy olyan termékeket találjon, amik egyeznek az elveivel. Majd 2010-ben úgy döntött, megalapítja saját tisztítószereket forgalmazó cégét, melynek fontos eleme a környezetvédelem. Akkor egy hitelkártyával indult vállalkozása, ami mára odáig nőtte ki magát, hogy 3000 m2-es telephellyel, 10 munkavállalóval és több mint 200 termékkel jeleskedik.

naturcleaning
Fotó: Kulcsár Ildikó

A Naturcleaning mögötti motiváció, hogy minél kevesebb károsanyag kerüljön a háztartásokba és hulladék a környezetbe, illetve minél több állatkísérletmentes termék a polcokra. Ildikó élettiszteletét a szüleitől tanulta. Bármit dolgozik vagy alkot, munkája során mindig figyel arra, hogy ezalatt mást ne sértsen. Ezeken a tiszta gondolatokon alapul a cég missziója.

A vállalat célja, hogy termékeivel hozzájáruljon a tiszta, egészséges otthon és munkakörnyezet kialakításához, miközben a lehető legkevesebbet vesz el az élővilágtól és folyamatosan csökkenti az ökológiai lábnyomunkat.

A termékek igazán úttörőnek számítanak a piacon környezetbarát szempontból. Azon túl, hogy hipoallergén, károsanyagmentes és főleg hazai, természetes, lebomló anyagokból készülnek, a csomagolásukat visszaküldhetjük a cseregöngyöleg rendszernek köszönhetően. Így többezer kilogrammnyi műanyagtól mentjük meg a Földet! De nemcsak a flakonokat, hanem a biológiailag lebomló zöld térkitöltő habokat és a dobozokat is visszajuttathatod nekik.

Széleskörű kínálatukban mindenki megtalálja számára annak a háztartási terméknek a környezetbarát változatát, amit egyébként is használ otthon. Ildikó fokozott figyelmet fordított arra, hogy senkinek se járjon nagy lemondásokkal a tudatos életmód megteremtése. Az egyetlen különbség a hagyományos háztartási termékek és a Naturcleaning termékek között, hogy utóbbiból sokkal kevesebb mennyiségre van szükség.

A hitelességet pedig nem más, mint Ildikó biztosítja. Egyes termékeknél 7 évig kísérleteztek, hogy a számára az összes fontos elvárás megjelenjen benne. A termékek környezetvédő oldalát pedig a nemzetközi Green Brand szervezet is igazolja, akik munkájuk során teljes életciklus elemzést végeztek, beleértve többek között az alapanyagválasztást, termelést és ahulladékképződést.

Ildikó célja a továbbiakban a Naturcleaning növekedés, és további fejlesztések alkalmazása a helyben termő növényi alapanyagok felhasználásával kapcsolatban.

Szerintünk a Naturcleaning termékeknek minden háztartásban ott lenne a helye! Böngéssz te is a kínálatukból: www.naturcleaning.hu

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek