fbpx

Para youtube oldalak – borzongásra fel!

Téged is érdekelnek a misztikus, sokszor megmagyarázhatatlan dolgok? Vagy csak szeretsz megborzongani, még akkor is ha nem hiszel a természetfeletti dolgokban? Akkor ez a néhány para youtube csatorna neked való.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Korábban már írtunk arról, hogy miért szeretik – főleg a nők – a sorozatgyilkosok, gyilkosok életét bemutató filmeket, sorozatokat. Hasonló mozgatórugók találhatóak talán a szellemekkel, földöntúli, misztikus esetekkel foglalkozó csatornák esetében is. A nővéremmel mi nagy rajongói vagyunk a műfajnak, amelyet még akkor is szórakoztató nézni, ha nem hiszünk benne.

Paxel

Kezdjük egy magyar youtuberrel a sort. Őt azért kedvelem főleg, mert úgy mutatja be a para eseteket, hogy igyekszik először racionális magyarázatot találni arra, amit látunk vagy inkább látni vélünk. Ő a  józan ész pártján van, a vak hittel ellentétben. Így még izgalmasabb ha egy-egy videóra ő is azt mondja, hogy bizony erre nem talál magyarázatot.

Paranormies

Ha jól sejtem, ők két kanadai srác, akiknek valamilyen okból a szellemvadászat a hobbijuk. Elmennek a legparább helyekre is és különböző kütyükkel igyekeznek bizonyítékot gyűjteni a paranormális eseményekre. Jól fenntartják a feszültséget, mindig van valami izgalmas háttérsztori is, és a kivitelezés is igényes. Persze, nem kell mindent elhinni, amit látunk, de ha érdekel ez a világ, akkor ez egy kifejezetten jó csatorna.

Franko Tv

Egy amerikai srác, aki főleg temetőkbe és mauzóleumokban jár, várva, hátha lencsevégre kap valamit. Nem mondom, nála viszonylag ritkán történnek olyan nagyon kiugró dolgok, és az esetek többségében azok is húsvér emberek miatt (ami még parább tud lenni). Viszont a hangulat és Franko kedves személyisége miatt ez a youtube csatorna is felkerült a listára.

Nuke’s top 5

Őt már csak a kellemes hangja miatt is jó nézni. Ez a csatorna kissé kilóg a sorból, mivel itt nem a videós járja a helyeket a megmagyarázhatatlan esetek miatt, hanem összegyűjti a legjobb videókat a témában. Így ha inspirálódnánk, vagy paráznánk pár percet, akkor irány ez a csatorna.

Dark Ghost

Egy orosz srác, akit most a háború miatti szankciókból kifolyólag kevesebbet láthatunk. Bár úgy vélem az utóbbi időben néha átment  komikumba a túlzottan megjátszott videóival, azonban ha szereted a horrorfilmeket, és a “jump scare” szerű dolgokat, akkor itt garantáltan borzongani fogsz az elhagyatott orosz házakban vagy éppen a kietlen sötét erdőkben. 

G.V. Cooper és Random

Két magyar youtuber, akiket mindenképpen meg akartam említeni, habár nem kifejezetten a földöntúli dolgokkal foglalkoznak, viszont borzongani náluk is lehet. Ők inkább híres vagy kevésbé ismert gyilkossági, eltűnési ügyekkel foglalkoznak, méghozzá minden részletre kitérően, sok kutatással és utánajárással. Így, ha ezek a témák is érdekelnek, látogassatok el a csatornáikra.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32