fbpx

A kék az új fekete, avagy így hordd a kék öltönyt!

Virágkorát éli 2022-ben a kék színű öltöny, legyen az bármely árnyalata, még soha nem volt ennyire divatos ez az öltözék. Azonban sokaknak fejtörést okozhat, mivel kombinálják. Elmondjuk az alapszabályokat!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kék öltöny és, ami alatta van

A kék öltöny zakója alatt legjobban egy fehér ing mutat, ezzel kellő kontrasztot biztosítva. Ha pedig a sportosabb irány áll közel hozzánk, akkor egy fehér teniszpóló is megteszi. Amennyiben kevésbé elütő színben gondolkozunk, kísérletezhetünk a kék további árnyalataival, vagy esetleg egy halvány rózsaszínnel, ha igazán bevállalósak vagyunk. Itt azonban álljunk meg, mert könnyen áteshetünk a ló túloldalára és papagájjá válhatunk, ha rossz színhez nyúlunk!

Kiegészítők

Nyakkendő szempontjából azonban már lehetünk merészebbek, különösen akkor, ha ingben a fehérnél maradtunk. A kék öltönyhöz tökéletes választás a fekete, vagy szintén kék nyakkendő, ám nyugodt szívvel választhatunk olyan árnyalatot is, ami azonnal odavonzza a tekinteteket. Gondolunk itt például egy burgundira, vagy akár zöldre, de még a pink is passzol! A fő szabály csupán az, hogy ne legyen túl sok féle szín az öltözékünkben, mert azzal könnyedén mellé nyúlhatunk. 

Központi kérdés ezután a cipő. Szerencsénkre a kék öltönyhöz bátran választhatjuk a fekete, de akár a barna elegáns lábbelit is, mindkettővel jól fog mutatni! Ne feledjük azonban, hogy ez az övünkkel megegyező árnyalat legyen! A lezserebb változatokhoz pedig természetesen jöhet a fehér tornacipő, ugyanis egy kék öltönnyel ez is tökéletesen harmonizál!

Ha ezt a néhány alapszabályt betartod, akkor már nem tévedhetsz nagyot, és nem is választhatnál ennél jobbat! Hiszen ahogy említettük, idén a kék öltöny az abszolút sláger!

fizetett partneri együttműködés

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek