fbpx

Vadvirágok Fesztivál 2022: Nem kussolunk!

A "Vadvirágok Fesztivál" nem terápiás tér, nem önismereti, nem dogmatikus, nem spiri, és nem is pártpolitikai. Hanem egy egyszerű kreatív tér, ahol felszabadulhatunk és végre saját magunk lehetünk.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

A „Vadvirágok Fesztiválnak” az a célja, hogy a szabad alkotás, a kritikus gondolkodás és a bátor véleményformálás gyakorlásával a résztvevők megtanuljanak bízni önmagukban és hinni álmaikban. Ide olyan nőket várunk, akik nem másoknak akarnak megfelelni, akiket nem lehet csak úgy irányítgatni, akikkel nem lehet bármit megcsinálni. Akik szeretni és tisztelni akarják önmagukat. A dolgokat kimondani és felvállalni. Mondjuk így: nem kussolni.

A „Vadvirágok Fesztivál” nem terápiás tér, nem önismereti, nem dogmatikus, nem spiri, és nem is pártpolitikai. Hanem egy egyszerű kreatív tér, ahol felszabadulhatunk és végre saját magunk lehetünk. Elvárások nélkül.

Esemény részletekkel:

www.facebook.com/events/819035672453596

Szervező: 

Engedetlenség Leányiskolája / School of Disobedience

Programok

Női erotikus szövegíró kör: Közeledés – szept. 30. 18.30-20.30

A szövegíró foglalkozáson párkapcsolati dinamikákkal, érzelmekkel, vággyal, vonzalommal és szerelemnyelvvel foglalkozunk kreatív írásos gyakorlatokon keresztül. Téma ezúttal a „Közeledés” lesz.

Dirty Dancing, avagy intim torna újragondolva –  okt. 1. 13.00-13.45

Az év legforróbb táncórája, ahol kiderül, hogy a dirty dancing nem is dirty.

Női topless rajzszakkör – okt. 1 14:00-16:00

Melleket és mellbimbókat rajzolni annyi, mint konkrét lépéseket tenni afelé, hogy feltétel nélkül elfogadjuk és szeressük a saját testünket, hogy elengedjük az irreális szépségideálokat, és kritikusan leépítsük a mellek túlszexualizált és tárgyiasított mivoltát.

Improvizáció és fotográfia – okt. 2 – 16:00-18:00

Képkészítési technikát, régi fényképeket, személyes és kollektív történeteket, kitalált és valós emlékeket használunk fel arra, hogy frissítsük és gazdagítsuk a mozgás improvizációs eszköztárunkat és formanyelvünket.

Női önvédelem & Fight Club – okt. 2. 18.30-19.30

Gyakoroljuk a szemkontaktust, uraljuk a teret, felszabadítjuk a testünket, megtudjuk mennyire vagyunk erősek, kitartóak, bátrak. Az izmainkkal együtt játékosan építjük az önbizalmunkat is.

Clean Techno – okt. 2. 20.00-21.00

Indítsd be természetes úton a boldogság-hormonjaidat! A “Clean Techno” a fesztivál egyik legintenzívebb és legfelszabadítóbb programja. Party józanul, teljes biztonságban, másnaposság nélkül.

Női Irodalmi Szalon: Szabad Színpad – okt 3. 19.00-20.30

Itt az alkalom, hogy megoszd a közönséggel az írásaidat! Legyen az vers, napló, próza, sms, levél, kiáltvány, fikció, dalszöveg… hozd el a fesztivál pici szabad színpadjára, ahol családias hangulat, elfogadás, nyitottság és kíváncsiság várja a te szövegedet is.

Feminista Hammam – okt. 4. 18.00-20.00

Mikor érezted utoljára, hogy nyugi van, nem kell rohanni sehová, hogy nem kell senkinek teljesíteni? A Rudas fürdőben a keddi női napon a meleg gyógyító vízben együtt lelazulunk, kiengedjük a hétköznapi feszültséget, elengedjük, amit úgy érezzük, el kell. Beszélgetünk, megerősödünk, kiszakadunk, feltöltődünk.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

rákszűrés