fbpx

„Nincs jobb érzés, mint amikor valaki általam talál vissza önmagához” – interjú Keserű Emese karma asztrológussal

Nagyon szeretem az ezotériát, ezért is örültem, hogy összehozott a sors Emesével, aki szociológusként végzett, de beleszeretett a karma asztrológiába. Vele beszélgettem többek között csillagjegyekről, bolygóállásról, és arról, hogy milyen hatással van az asztrológia a mindennapi életünkre.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Emlékszem mikor először találkoztunk és kiderült, hogy asztrológus vagy, olyan érzés kerített hatalmába, mint amikor a kislány megkapja a szeretett babáját, csak én nem babát kaptam, hanem annál sokkal jobbat. Egy olyan elemzést, ami után nagyon sok kérdésemre választ kaptam, de volt olyan is, ami megerősített, hogy bizonyos döntéseket jól hoztam meg. Ezért mondják, hogy az asztrológia egy nagyon tág és összetett fogalom. Sokunk számára olykor megmagyarázhatatlan történésekkel. 

Mesélj kérlek egy picit magadról az olvasóknak, ki is valójában Emese? 

Mielőtt bemutatkoznék, szeretném megköszönni a megkeresést, ezáltal a lehetőséget, hogy olyan dolgokról mesélhetek az olvasóknak, ami segítség lehet sokak számára, akik úgy érzik, hogy „elakadtak” az életükben. Nem érzik jól magukat a munkahelyen, nem találják a hivatásukat, céltalanná váltak, a párjukat keresik, családalapításon gondolkoznak esetleg egy önismereti utazásra vágynak. 

Emesének hívnak, Szegeden születtem és szociológusként végeztem. Nem gondoltam volna, hogy a sok kutatással töltött év után egyszer majd azt mondom, hogy az asztrológia megismerésével lett tökéletes a világképem. Íme a példa, hogy a spirituális és tudományos világ megfér egymás mellett. Sőt, tovább megyek, segítik egymást a fejlődésben. Az asztrológia trükkös úton került az életembe. Gondolom, ezerszer hallottad, amikor valaki azt mondja véletlenül találkoztam egy volt osztálytársammal, akit évek óta nem láttam… Nincsenek véletlenek. Ott, abban az időben, azon a helyen az a két személy információt cserélt a beszélgetés alatt, ami valószínűleg az egyiknek, de lehet mindkettőnek változást hozhat az életébe. Az enyém is egy ilyen „véletlen” volt. 

Most eléggé felcsigáztál, már kíváncsian várom, hogyan kerültél kapcsolatba az asztrológiával?

A pandémia kezdetekor nem voltam éppen a legjobb formámban. Ebben az időszakban még Londonban éltem a férjemmel, tél végét írtunk, a legtöbb ember home office-ba kényszerült, nekem viszont be kellett járnom dolgozni. (Háziorvosi rendelő.) Senki sem tudta, hogy meddig tart a járvány, nem tudtuk mire számíthatunk, nyomasztó és frusztráló volt az egész helyzet. London utcái kihaltak, üres metrók, buszok. Elhatalmasodott rajtam a félelem, a kontrollvesztés az életem felett, aggódóvá tett. Fárasztóak voltak a mindennapos szabályok, amiket követni kellett, hogy elvették úgymond az emberek szabadságát azzal, hogy „bezártak” minket. Egy idő után azt vettem észre, hogy munkába menet szorongok, nem érzem jól magam, keresem azt, amibe kapaszkodhatnék, ami adna egy kis reményt, hogy ennek a tarthatatlan állapotnak hamarosan vége lesz. Kibeszéltünk magunkból mindent, amit csak tudtunk a férjemmel, barátokkal, családdal, én mégsem találtam a belső békémet. 

Egy nehéz munkanap után, útban haza, a buszon egy spirituális tartalmú cikk került a szemem elé, elolvastam és rögtön elküldtem két barátnőmnek. A táskába tett telefonom úgy gondolta elküldi egy harmadik hölgynek is, Gabriellának, akit még az egyetemről ismertem. Ezer éve nem láttam és bár csak jó emlékeim voltak róla, nem tartottuk a kapcsolatot. Válaszul visszaküldött egy képet, amin egy képlet volt, meg kristályok és azt éreztem, hogy tudni szeretném, mi az, amit látok. A kérdéseim után Gabi beszélni kezdett a karma asztrológiáról. Elkérte a születési képletemet, és tíz perc alatt leírta, hogy én milyen vagyok, milyen a természetem, hogyan reagálok dolgokra, mit tartok fontosnak, hogyan gondolkozom, és akkor emlékszem azt éreztem, hogy igen, ez az, amit keresek, ebben én jó lehetnék. Megtanulom és meggyógyítom magam. Utána segíthetek másoknak, akik szintén kicsit elveszettek. Kétéves az asztro suli, én egy év alatt sikeresen levizsgáztam, és megkaptam az oklevelem. Eleinte csak barátokat elemeztem, de persze mostanra már rendesen praktizálok, és kristálygyógyászattal is foglalkozom. 

Kirázott a hideg, ahogy meséltél. Azóta mi változott az életedben, milyen módon használod a mindennapok során az asztrológiát?

Hálás vagyok Gabinak az üzenetéért, ahogy reagált az általam küldött cikkre és irányt mutatott. Máshogy használom az életenergiámat, hiszen minél magasabb a tudatosságom, annál nagyobb a szabad akaratom. Ha elhagyna a lelkierőm, mint korábban, azzal utat nyitnék a betegségeknek a testemhez. Szükségem van az én időre, amikor átgondolhatom a napomat, kicsit meditálhatok, utána minden apró dologban, történésben megtalálom az örömöt. Már nem küzdök azért, hogy másoknak megfeleljek. Korábban kéretlenül is segítettem, viszont a megszerzett új tudás arra is megtanított, hogy ne üssem bele mindenáron más dolgába az orrom. Szívesen segítek, ha megkérnek rá, mert lételemem a gondoskodás. Bátran mondhatom, hogy mióta az asztrológia az életembe került, hatalmas önismereti utazáson veszek részt nap, mint nap.

Megtanultam elengedni dolgokat, tárgyakat, embereket, ha nem szolgáljuk egymás fejlődését. Fogadjuk el és adjuk meg a lehetőségét annak, hogy rátalálunk arra vagy azokra a személyekre, akiktől tanulhatunk és mi is átadhatunk tudást.

Akkor ezek szerint minden mindennel kapcsolódik?

Persze. Sokan azt hiszik, hogy nem, de mindannyian kapcsolatban állunk, a Földdel, az univerzummal, egymással. Nagyon szeretem azokat a fotókat, amikor az űrt fényképezik és bizonyos csillagképek vagy tejutak, úgy néznek ki, mint az emberi idegrendszer. 

Kinek ajánlanád az asztrológiát?

Bárkinek, aki nem kibúvót keres a feladatai alól. Egy adott energiamintázattal érkezünk, ha tudatosan éljük meg a napjainkat, akkor mi lehetünk a saját életünk rendezői és nagyon jó film kerekedhet belőle. Az igazi vágyaink az életfeladatunk része. Azt kell tudatosítani magunkban, hogy ha változást szeretnénk, ahhoz nekünk kell lépnünk. Ha valami diszfunkcionális az életünkben, ne a környezettől várjuk a változást. Legtöbbször azzal keresnek meg az emberek, hogy érzik azt, hogy valami nem jó, de nincs ötletük, hogyan változtathatnának rajta. Úgy érzik, hogy minden alkalommal, ugyanazt a hibát követik el.

Az ember a szokások rabja, néha kell egy új látásmód ahhoz, hogy legközelebb azt az akadályt könnyebben vegye és sikeresnek érezze magát. Amíg nem teljesíti azt a feladatot, addig újra és újra fel fog bukkanni, megnehezítve az életét. A negatív gondolkodás nagyon beszűkíti a tudatot. Ha folyamatosan azt mantrázzuk, hogy nem vagyok érdemes a jó dolgokra, nem vagyok képes rá, akkor megbetegítjük magunkat. Egy foglalkozás után pár napnak el kell telnie ahhoz, hogy leülepedjen a rengeteg információ, amit megosztunk a kérdezővel. Számtalanszor kaptam visszajelzést arról, hogy változóban van az élete vagy már el is érte a célját. Az asztrológus elemzi a születési képletet, válaszol a feltett kérdésekre, megbeszélik a kérdezővel, hogy hogyan eszközölhet pozitív változást. Jó esetben megfogadja az asztrológusnál hallottakat. 

Hogyan tudja egy laikus elképzelni az asztrológus munkáját? 

Az elemzéshez a születési adatokra van szükségünk (dátum, idő, hely) az asztrológus látja a képletben a lehetőségeket, a lehetséges buktatókat és az erősségeket, amire a kérdező építkezhet. De mindig az adott illető tudatossági szintjétől függ, hogy feladatot lát egy helyzetben vagy akadályt.

A képletben bolygók olyan archetípusok, amik eljátsszák az életünk kivetült színpadán, bizonyos állatövi jegyben az életünk történetét. 

Imádtam hallgatni, ahogy beszélsz ezekről a dolgokról. Végezetül még arra válaszolj, hogy Neked mit jelent? 

Segítségnyújtást azoknak, akik kicsit elfáradtak. Életem végéig tartó önismereti utazást. 

Emese Facebook csoportja: Csillagokkal suttogó – ISMERD MEG A SORSODAT

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32