fbpx

Siker, amit nekem jelent – Lazaridisz Georgina írása

„Akkor érzem magamat sikeresnek, ha valamilyen módon a nők életminőségét segíthetem.”
HIRDETÉS
HIRDETÉS

A női test megismerése

Minden azzal kezdődött, hogy saját magamnak, és a saját testem válaszaira kerestem megoldásokat. 30 éve éltem egy testben, amit nem is ismertem igazán. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek tudományosan, mélyen, szakértelemmel kellene ismernie a testét, de – azt hiszem, hogy már akkor éreztem valahol mélyen, hogy nekem szükségem lesz a minél akkurátusabb megismerésére – a Női testnek.

„Minél többet tanultam, annál jobban éreztem: küldetésem van.”

Amikor nekikezdtem a tanulmányaimnak a főállásom mellett, akkor egyre világosabbá, egyre erősebbé vált bennem az érzés: nekem kötelességem megosztani azt a tudást, amit megszereztem. Valami olyan mély, elementáris ősi erő szunnyadt mindaddig bennem, amit a női testtel kapcsolatos tanulmányaim kinyitottak, akár csak Pandora szelencéjét. 

Nem is volt kérdés, hogy valamilyen módon(igazából az elején tényleg fogalmam sem volt, hogyan), nekem segítenem kell a nőknek, és csatornaként át kell adnom, közérthető formában a tudást, amit megszerzek. Hihetetlen módon, egy addig teljesen ismeretlen világ tárult fel előttem: orvosi konferenciák, külföldi endokrinológiai és nőgyógyászati előadások, kutatók és kutatások világa. Az ott hallottakat úgy szívtam magamba, mint egy szivacs, és bár sosem hallottam a szakkifejezéseket, mindennek utánajártam, és mindezt olyan lendülettel, mintha ez lenne a legkönnyebb és legtermészetesebb dolog a világon – teszem ezt a mai napig, hiszen ez a szakma folyamatos tanulást igényel, amit én egyáltalán nem bánok.

„Véletlen szülte vállalkozó”

A közvetlen környezetem az addig teljesen ismeretlen, rejtett szenvedélyemet szerencsére nyitottan, és támogatóan fogadta. 

Minél többet tudtam, minél nagyobb tudásra tettem szert, annál inkább éreztem, hogy valami olyan módon szeretném megosztani a nőkkel, úgy, hogy a lehető legtöbb embert el tudjam érni vele, és ebben volt hatalmas segítség a social média felülete. 

Először „csak” irodai munka mellett, a saját magam, aztán pedig (megszerezve a Termékenységtudat oktatói, és többi oklevelem), elkezdtem kialakítani egy „munkahelyet” magamnak. Őszintén szólva visszagondolva az akkori önmagamra, teljesen kezdő, naiv és totálisan nulla tudással hagytam ott az akkori biztos, megbecsült munkahelyem, és vágtam neki az ismeretlennek. Teljesen véletlenül lettem vállalkozónő! 

Nevezhetjük szerencsének, sorsnak, vagy bármi másnak, de az, ami velem történt szerintem annak is köszönhető, hogy jókor voltam jó helyen: az a téma, ami engem foglalkoztat, egy éppen kinyílóban lévő témakör jelenleg, és ahogyan én, mint csatorna, ezt a tudást átadom az nők ezreit érinti meg. 

siker

Négy év alatt rengeteget fejlődtem szakmailag is, és mint vállalkozónő is. Az, hogy egy több tízezres elérésű felületem van, illetve, hogy megálmodtam, majd létrehoztam a Magyarországon egyedülálló Ciklusszinkron appot, ami szintén nők ezreit éri el, nagyon sok kitartást, és fegyelmezettséget is megkívánt tőlem. Ezért nemcsak a szakmai, de más területeken, úgy mint a marketing vagy IT, sokat fejlődtem, hiszen „rá voltam kényszerítve”. 

Vállalkozó lettem, aki a saját tudásába fektet bele, és aki azt is tudja, hogy minél több anyagi lehetősége van, annál többet tud létrehozni, annál többet tudok én is alkotni és adni a szakmámban. A Ciklusszinkron Applikációt teljesen önerőből, befektetők nélkül, a saját bevételeimből finanszíroztam. Rengeteg tervem van még a magyar nőknek, és remélem, hogy mindet véghez is vihetem!

Ebben a cikkben a sikerről írunk. Számomra a siker az, hogy naponta érkeznek levelek olyan nőktől, akiknek megtanítottam, hogyan tudják rendszerezni a ciklusukat. Akiknél hosszú idő után végre megtörtént a fogantatás, és akik csak szimplán általam ismerik meg a termékenységüket, a testük működését. Vagy éppen nekem köszönhetően hagyják abba a fogamzásgátlót, és döbbennek rá, hogy van természetes és biztonságos módja a fogamzásszabályozásnak. 

Nekem mindez a siker, és ennél többet nem is kívánhatnék!

Ginával készült interjúnkat itt olvashatjátok.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32