fbpx

Karácsonyi design vásárok magyar kisvállalkozásokkal

Nem is lehetne könnyebben ráhangolódni a karácsonyra, mint vásárok látogatásával! Amellett, hogy egyedi ajándékokat vehetünk, kisvállalkozásokat támogathatunk, és felkészülhetünk az ünnepekre.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

izole x Szimpla Kert Művészeti Karácsonyi Vásár

December 3-án az izole csapata szervez egy művészeti vásárt a Szimpla Kertben. Ezen a napon közel 40 művész és tervező foglalja el a Szimpla asztalait és teremtik meg az adventi hangulatot. A kézzel készített termékek minden korosztálynak szólnak, és a sokszínű művészeknek köszönhetően biztosan mindenki számára találsz itt tökéletes ajándékot, legyen szó ruháról, tárgyakról, kiadványokról vagy nyomatokról!

Karácsonyi alkotói vásár a MU Színházban

December 10-én alkotói vásárt tartanak a MU-ban. A színház kávézójában kézműves, DIY szemléletű alkotók egyedi termékeikkel, alkotásaikkal mutatkoznak be. Az esemény célja, hogy az alkotók számára bemutatkozási lehetőséget nyújtsanak, hirdetve az üzenetet: vásárolj egyedit, ne tucatot! A karácsonyi ünnepekhez közeledve pedig szeretnék, ha vásáruk különleges, alternatív piacként lehetőséget adna arra, hogy itt szerezzétek be a különleges ajándékokat, egyedi meglepetéseket.

Design vásár a Telep Galériában

A Madách téren található Telep Galéria adventi vasárnapokon karácsonyi vásárrá alakul át, ahova szuper magyar tervezők hozzák el portékájukat! A 4 vasárnap során lesz itt minden, ami különleges: kerámia, printek és papíráru, ékszerek, fenntartható kiegészítők, különböző táskák, pulcsik és egyéb ruhadarabok, lakberendezési tárgyak. Hangolódj velük az ünnepekre!

Makers’ Market 

December 18-án sok szeretettel várja az érdeklődőket a Maker’s Market a Larus Rendezvényközpontban. A szervezők a legszuperebb hazai designerek alkotásai mellett akusztikus koncertekkel és workshoppal is készülnek. A vásár résztvevői a kortárs design élvonalát képviselő tervezők közül kerülnek ki – egy remek alkalom, hogy a szép tárgyak alkotóival személyesen is találkozzunk.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32