fbpx

Kacskaringók és egyenesek – A gyermekáldáshoz vezető utak – GyereBaba kerekasztal program

A gyermekáldás folyamataiba olykor olyan akadályok gördülnek, melyekről eleinte nem is tudunk. Ha ti is úgy érzitek, egy helyben toporogtok a téma kapcsán, gyertek el a programra!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

A téma szakértői, akik különböző oldalról vizsgálják a kérdést január 28-án reggel 9 órától várják sok szeretettel az érdeklődőket. A várandósság ugyanis nem jön mindig olyan egyszerűen, olyan könnyedén és pont abban az időben, amikor mi szeretnénk. 

Ehhez a csodához vezető ösvényen utunkba állhatnak mind fizikai mind pedig mentális problémák. Érintheti ez az egyik vagy akár mindkét felet is, a megoldást azonban mindig érdemes együtt keresni. A GyereBaba Program vezetője ezúttal egy kerekasztal beszélgetésre invitálja azokat, akiket bármilyen módon érint ez a terület. 

Miről lesz szó a beszélgetésen?

A szakértők mesélnek a különböző orvosi lehetőségekről, az inszeminációtól a lombikig, de felmerül majd az örökbefogadás gondolata is. Emellett pedig legalább ennyire helyet kap a mentális oldal. Szó lesz arról, vajon mit mennyit és hogyan teszünk meg a várva várt babáért, vagy mi az, ami már nem megy, esetleg amit már nem akarunk megtenni. 

A témában jártas szakemberektől pedig bátran kérdezhetnek majd a vendégek is, hogy hiteles és fontos információkhoz jussanak.

Kik lesznek a babavárás szakértői?

A kerekasztal beszélgetés tagjai között lesz többek a GyereBaba Program vezetője,  Soponyai-Nagy Krisztina, pszichológus, integratív hipnoterapeuta, pszichodráma vezető, meddőségi, reprodukciós és örökbefogadási szaktanácsadó, valamint a Lux Baba Alapítvány képviselője. 

Partnerük lesz az eseményen Dr. Bálint Sándor szülész-nőgyógyász, pszichoterapeuta szakorvos, Dr. Tóth Ágnes szülész-nőgyógyász, termékenység-szakértő a Neofertilitytől Írországból, Dr. Vass Zoltán szülész-nőgyógyász, meddőségi specialista a GYNEFERT Nőgyógyászati és Reprodukciós Központtól, Dr. Bagócsi Tamás, aki IVF szakorvos a brnoi Reprofit Nemzetközi Meddőségi Klinikán, valamint a pozsonyi Reprofit Klinika orvosigazgatója, továbbá Szemerszki Tímea meddőségi, reprodukciós és örökbefogadási szaktanácsadó, örökbefogadási referens.

Az eseményről és a jegyvásárlásról további információt találtok a GyereBaba honlapján, illetve a Facebook-on.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32