fbpx

Márciusi programajánló

Hivatalosan is mindjárt itt a tavasz, egyre több szabadtéri lehetőséggel. Jöjjön a márciusi programajánló, amiből ti is tudtok szemezgetni.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Budafoki pincejárat – március 4.

Borkedvelők figyelem! Budafokon ismét borkóstolókkal, vezetett sétákkal és kulturális programokkal várják az érdeklődőket, akik így felfedezhetik a helyi termelőket, borászatokat, pezsgőkészítőket. Az esemény ingyenes és transzferbuszokat is igénybe lehet venni.

Építésznők nyomában: Nőnapi séta Budán– március 8

Böröndy Júlia építésszel, a Women in Architecture Hungary Instagram-oldal szerkesztőjével 5+1 budai épületen keresztül ismerhetitek meg a 20. századi magyar építészet fontos alkotóit: Bettelheim Franciskát, Spiró Évát, Pázmándi Margitot és Tóth Dezsőnét.

Gardrób közösségi vásár: ELTE Gömb Aula – március 11

Március 11-én 10:00-tól 14:00-ig van lehetőség szétnézni a gardróbvásáron, ahol ahelyett, hogy tovább halmoznánk az új darabokat, most gazdát cserélhetnek a használt ruháink. Akár eladóként, akár vásárlóként veszel részt az eseményen, mindenképp jó buli.

WAMP designvásár: Bálna – március 12.

Tavasszal sem maradhatunk WAMP designvásár nélkül, ahol a hazai tervezők nagy része biztosan jelen lesz. Találhatunk majd számtalan saját tervezésű, kisszériás terméket, legyen az ruha, ékszer, kiegészítő, lakberendezési tárgy vagy akár gasztronómiai finomság.

Irodalmi szerelmek: Petőfi Sándor – Várkert Irodalom március 14

A Várkert Bazár Irodalmi szerelmek nevű programsorozatának soron következő eseményén Petőfi Sándor kerül középpontba. Március 14-én nem pusztán egy beszélgetésnek és zenés felolvasószínháznak lehetnek tanúi a nézők, hanem egy Petőfi-vers alapján készült film premierjére is sor kerül.

Nők a kastélyban, Keszthely – március 11-12.

Szerelmi házasságok, vagyonért megkötött frigyek, válások, intrikák, gyermekáldások színesítik a Festetics asszonyok életét. Ha szeretnél többet megtudni a kastélyt egykor lakó hölgyekről, akkor ez egy szuper lehetőség. A női látogatóknak 50 százalék kedvezmény jár!

Tavaszi zsongás a komáromi Monostori Erődben – március 11-12.

Erődtúra, rockopera, fegyver -és ágyúbemutató várja az érdeklődőket, ami nem mindennapi élményt ígér. Az ágyúk az 1848/49-es szabadságharc idején használt darabok rekonstrukciói, így a közelgő ünnepre is tudunk kicsit hangolódni.

X. Füredi tavaszi fesztivál – március 15-19.

Színes hagyományőrző és kulturális programokkal vár a X. Füredi Tavaszi Fesztivál a Nemzeti Ünnep hétvégéjén. A különböző műfajokat felvonultató, idén már 5 napos fesztiválon az 1848-49-es Forradalom hősei mellett a 200 éve született Madách Imréről is megemlékeznek.

Szentendrei tavaszi fesztivál – március 17-április 2.

Három hétig tartó zenei és színházi programok! Nagy Sándor a Játékszínben nemrégen bemutatott Teltház című darabját is megnézhetjük, Thuróczy Szabolcs Bödőcs Tibor kocsmaáriájával, Pokorny Lia Liaison című stand up estjével, és Markó-Valentyik Anna felnőtteknek szóló bábjátékával egyetemben.

Tavaszi művészeti fesztivál Nagykanizsa – március 20-április 4.

“Tavasz a kultúrában – Kultúra a tavaszban” címmel, 1993-ban indult útjára ez a kulturális rendezvénysorozat. A fesztivál lehetőséget ad helyi tehetségek, előadók bemutatkozására is. Zene, színház és egyéb kulturális programok kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32