fbpx

Így találd meg a stílusodat ékszerben!

Mindenkinek megvan a maga stílusa, ami megszépíti, és amiben igazán komfortosan érzi magát. A vintage daraboktól kezdve, a boho vibráláson át egészen az elegáns megjelenésig rengeteg különböző kinézettel, és azoknak a keverékével találkozhatsz. Lehet, hogy a ruhadarabok tekintetében már megtaláltad azt, ki is vagy Te..
HIRDETÉS
HIRDETÉS

fizetett együttműködés

De hogy állsz az ékszerekkel?

Gyakran ragadják meg tekinteted a csillogással teli ékszerbolt-kirakatok?

A legtöbbször úgy érzed, hogy a tökéletes megjelenéstől már csak egy szép nyaklánc választ el?

Szüntelenül böngészed az interneten az ékszerkínálatot, de úgy érzed, egyik sem passzol hozzád?

Nem kell csüggedned, hiszen csak egy kis útmutatásra van szükséged!

3+1 lépés, amelyek segítségével megtalálhatod az ékszerekben önmagad

Indulj ki a gardróbodból!

Az első lépés, hogy nyisd ki a gardróbod, és tekints át, milyen stílusú ruhákat hordasz a leggyakrabban. Erre azért van szükség, mert az ékszereket ezekkel a darabokkal együtt fogod hordani, így mindenképpen jó, ha hasonló stílust képviselnek. 

A legjobb taktika az, ha kiválasztod a kedvenc darabjaidat, amelyeket előszeretettel viselsz és azokat, amelyeket szeretnél többet hordani, de pont a megfelelő ékszer hiánya miatt nem teszed ezt.

Ha azt látod, hogy inkább egyszerű és letisztult ruhákat vásárolsz, akkor valószínű, hogy egy klasszikus stílusú ékszert kell választanod, például rövid és elegáns nyakláncokat. 

Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha nőiesebb és kifinomultabb a stílusod, így a gyöngy nyaklánc vagy fülbevaló fog passzolni a megjelenésedhez.

Vedd számításba az élethelyzeted!

Csakúgy, mint az öltözködési stílusodhoz, a jelenlegi életmódodhoz is passzolnia kell az ékszereidnek. Elsőre kicsit nehéznek tűnhet ezeket összeegyeztetni, de rá fogsz jönni, hogy a mindennapi tevékenységeidnek rengeteg köze van ahhoz, milyen ékszerre van szükséged.

Ha az üzleti szférában, televíziónál vagy olyan helyen dolgozol, ahol számít a megjelenés, akkor biztosan szívesen vennél fel olyan nyakláncokat és fülbevalókat, amelyek felhívják a figyelmet az arcodra.

Ha számítógépen dolgozol, esetleg tanácsadó vagy ügyintéző pozícióban tevékenykedsz, valószínűleg a gyűrűket, a karkötőket és a karpereceket fogod előnyben részesíteni.

Vedd figyelembe azt is, hogy mennyit jársz olyan eseményekre, amely megköveteli a koktél- vagy estélyi ruha felvételét. Ilyen esetekben érdemes hétköznapi és alkalmi kollekcióra is beruházni, hogy minden helyzetben kéznél legyenek azok az ékszerek, amelyek passzolnak az adott esemény színvonalához.

Fotó: FEIL ékszer

Figyelj oda a színekre!

Imádsz élénk színekben pompázni mint a rózsaszín, a sárga vagy a narancs? Esetleg a mély, sötétebb színek nyernek meg, mint a lila, a sötétkék vagy a méregzöld? 

Az örök klasszikus fekete, fehér, bézs és szürke mámorban vásárolod meg a ruhadarabokat?

Nézd meg, melyek azok a színek, amelyek szerinted a legjobban állnak rajtad, milyen színű ruha kapta a legtöbb dicséretet, és melyik szín fordul elő leginkább a szekrényedben.

Lehet, hogy számodra kék szín az igazi, mert a mogyoróbarna szemeidet igazán lenyűgözővé varázsolják, míg a zöld színű ékszerek a kék szemeket mélyebbnek mutatják.

De természetesen a kövek mellett érdemes a foglalat, a lánc vagy a karperec színét is körültekintően kiválasztani, ebben az esetben pedig a ruhatárad mellett érdemes a bőrtónusodat is figyelembe venni! 

Míg az arany általában a meleg bőrtónussal mutat igazán jól, addig a fehér arany vagy az ezüst inkább a hidegebb árnyalattal kompatibilis. De hogyan döntheted el, melyik típusba tartozol? Figyeld meg az ereidet: a zöldes erek melegebb, míg a kékesek hidegebb bőrtónusról árulkodnak.

Természetesen kombinálhatod is ezeket: az arany és a fehér arany, vagy akár ezüst ékszerek keverése igazán vadóc személyiségről árulkodik!

3 + 1. Elemezd meglévő ékszereidet!

Ha vannak kedvenc ékszereid, amelyeket évek óta hordasz és szinte le sem veszel, vagy csak különleges alkalmakon viselsz, akkor ezek remek kiindulási alapként szolgálnak. 

Mik a közös vonások a kiegészítőid között? 

A szín? A kő? A csillogás? Nagyok, diszkrétek vagy merészek? Milyen alkalmakkor viseled őket? 

A méretek és formák azonosítása rengeteget segít majd neked a következő, csodálatos ékszered kiválasztásában. 

Ha van olyan örökölt, ajándékba kapott vagy szentimentális értékű ékszered, amely köré szeretnél kifejezetten újabb ékszereket választani, de úgy érzed, semmi nem emeli ki őket igazán, akkor akár egyedileg is készíttethetsz kiegészítőket!

Az ékszerek viselése önmagad kifejezésének és a személyiséged kihangsúlyozásának lehetőségét adja meg számodra. A fent említett ötletek mindenképpen segíthetnek abban, hogy megtaláld azt az ékszer-stílust, amely megfelel az ízlésednek. 

Fotó: FEIL ékszer

Tűnj ki a tömegből a FEIL márkával

Ha ékszert vásárolnál és időtálló, egyedi darabra vágysz érdemes a lehető legjobb minőséget választani!

A FEIL ékszer az egyik legnagyobb arany és gyémánt ékszer márkaként van jelen Magyarországon, a hatalmas szakmai tekintély, amelyet elértek pedig nem véletlen:

a családi vállalkozásból adódó odaadással és a több éves szakértelem kombinációjával bármire képesek azért, hogy elérd az ékszer-vágyaidat!

Medálok, fülbevalók és gyűrűk széles kínálatából válogathatsz, ezen felül pedig lehetőséged van megálmodni olyan ékszereket is, amelyeket személyre szabottan, csak Neked készítenek el!

Az arany több színváltozatával, rengeteg különböző drágakővel és gyémánttal várnak bemutatótermükben, hogy olyan luxus ékszereket viselhess, amilyeneket megérdemelsz!

Ismerd meg az exkluzív FEIL kínálatot!

A FEIL ékszerekkel biztosan felhívod majd magadra a figyelmet! A különleges fémek, a csodálatos drágakövek és a ragyogó gyémántok mámorában pompázó FEIL bemutatóterem ékes darabjai egytől egyig különlegesek. 

Akár medált, nyakéket, nyakláncot, gyűrűt vagy fülbevalót keresel, rengeteg különböző lehetőség közül választhatsz.

Arany színváltozatok

Ha az aranyra gondolsz, legtöbbször az ikonikus, sárga árnyalat jut az eszedbe? Ennek a strapabíró nemesfémnek több színváltozatával is találkozhatsz a FEIL kínálatában.

A megszokott sárgás tónus mellet fehér arany és vörös arany ékszerek is várnak rád: míg az első feltűnően hideg-fehér színben pompázik, addig a vörös arany lehet egészen sárgás, de akár rózsaszínesebb is!  

Ha igazán merész vagy, nem kell letenned a voksodat egyik szín mellett sem. Válassz olyan ékszert, amely többszínű aranyból tevődik össze, ezek kombinációja ugyanis elképesztően gyönyörű összhatást kelt. 

Fotó: FEIL ékszer

Gyémántok

Létezik lélegzetelállítóbb látvány annál, mint amikor a gyémánton lágyan megcsillanó napsugarak szivárványtükröt árasztanak magukból?

A gyémánt az, ami sosem megy ki a divatból! A rengeteg színváltozatának köszönhetően te is megtalálhatod bennük az igazi önmagadat!

Akár a fehér, a kék, a rózsaszín, a sárga, a barna, a pezsgő vagy a fekete szín áll hozzád közel, a gyémántok megadják neked azt a ragyogást, amelyre mindig is vágytál.

Drágakövek

Mitől ékszer az ékszer? Kiemeli a szépséged, kiegészíti a stílusod, öltöztet és ragyogóvá varázsol. Éppen ezért nem hiányozhatnak a drágakövek az új ékszeredből!

A FEIL-nél a drágakövek tárháza szinte páratlan, így rengeteg különlegességet mutathatunk neked, hogy biztosan megtaláld azt, amely a leginkább passzol hozzád, a személyiségedhez és a stílusodhoz! 

A rubin, a smaragd, a zafír, a tanzanit és az aquamarine drágakövek mind-mind a kedvenceink közé tartoznak: csodálatos színpompájuk és egyedi megjelenésük szinte bárkit rabul ejt. 

A különleges drágakő fajták mellett nagyságuk és alakjuk is lehet sokoldalú, így érdemes minél több változatot megcsodálnod!

Sokszínű kínálatukban megtalálhatóak az arany különböző árnyalatai, a gyémántok visszafogott vagy figyelemfelkeltő színei, ahogyan a drágakövek sokasága is eléd tárul, amint bemutatótermükbe lépsz.

A FEIL csapata segít a kiválasztási folyamatban, így biztos lehetsz benne, hogy fülig érő mosollyal fogod viselni a hozzád és stílusodhoz tökéletesen illeszkedő új, minőségi ékszeredet!

Készen állsz a stílusod kiteljesedésére?

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek