fbpx

Az esztétikai kezelések testszobrásza: a DEKA Schwarzy művészete

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A fitt és tónusos testalkatra törekedve sokan keresik a hatékony, gyors és főképpen a biztonságos módszereket izomépítés céljából.

Normál testalkat mellett a rendszeres edzés eredményes lehet, azonban sajnos az aktív mozgásformáknak is megvannak a maguk korlátai.

Néha célzottabb és fejlettebb megközelítésre van szüksége ahhoz, hogy fokozza izmai definiáltságát.

Az utóbbi időben a világ vezető lézergyártója, a DEKA egy úttörő megoldást mutatott be: a DEKA Schwarzyt.

A DEKA Schwarzy egy forradalmian új esztétikai kezelésre ad lehetőséget, amely nemcsak a zsírbontásra összpontosít, hanem normál testsúly esetében az izomtónus javulását eredményezi. 

Ez a nem invazív és korszerű rendszer fókuszált mágneses stimuláció (FMS) technológiát alkalmaz, hogy gyors és észrevehető eredményeket nyújthasson, teljesen biztonságosan. 

Önnek megváltást jelenthet a DEKA Schwarzy izomépítés, amennyiben…

A DEKA Schwarzy kiváló lehetőséget nyújthat Önnek, amennyiben különféle alakformálással kapcsolatos kihívásokkal néz szembe, például:

  • Normál testalkat mellett szeretne javítani az izmai definiáltságán és felfedni teste kecses kontúrjait, amit rendszeres mozgás és egészséges étkezés árán nem sikerült eddig elérnie.
  • Sportolóként szeretne rövid időn belül egészséges és biztonságos módon izmot építeni, növelni azt és tónusosabb testalkatot elérni. 

Fontos, hogy a kezelés nem jár testsúly csökkenéssel!

Így működik az izomépítés a DEKA Schwarzyval

A DEKA Schwarzy mágneses stimuláció technológiával működik, amely mély izomösszehúzodások előidézésre alkalmas a kezelt területen. Egy 20 perces kezelés során a rendszer lenyűgöző, akár 20.000 izom összehúzódását is képes elérni. 

Ezek az összehúzódások felülmúlják az edzés alatti izommunka lehetséges mértékét és a nehezen elérhető izomcsoportokat is képesek megcélozni, jobb izomtónust, megnövekedett izomtömeget és átalakult megjelenést eredményezve.

A kezelés teljes mértékben fájdalommentes, emellett pedig felépülési idő vagy mellékhatások miatt sem kell aggódnia. 

Ezekkel az eredményekkel nyűgözi le Önt a DEKA Schwarzy

A DEKA Schwarzy kezelés eredménye kézzelfogható, a kezelést követően azonnal érezhető.  A jelentős változások jellemzően 2-4 héttel az utolsó kezelés után észrevehetőek, és néhány héten keresztül tovább javulnak.

Az elért izomépítő hatások rendszeres edzéssel és alkalmankénti karbantartó kezelésekkel fenntarthatóak. 

Ennek a kezelésnek azonban nem csupán esztétikai hatása van.

Számos előnye lehet az Ön egészségére nézve annak, ha belevág az izomépítésbe.

A kezelésnek köszönhetően csökkentheti az olyan egészségügyi problémák kialakulásának kockázatát, mint a magas vérnyomás, a szív- és érrendszeri betegségek, valamint a 2-es típusú cukorbetegség. 

A Deka Schwarzy rendszer a klinikai alakformálás új korszakát nyitotta meg, biztonságos és hatékony módszert kínálva akár az Ön számára is az izomépítésre, kívánt testalkata elérésére.

Érjen el optimális eredményeket!

Ha izmait szeretné erősíteni, a DEKA Schwarzy lehet a tónusos alakjának a kulcsa.

Konzultáljon képzett orvossal, hogy a legjobb kezelési tervet kaphassa, amely nemcsak személyre szabott, de a vágyott eredményeit is tökéletesen megcélozza. 


Válassza a Porta Bella Vita esztétikai klinikát!

Ha belevágna izomépítési kalandjába, hogy végre magabiztos lehessen a bőrében, akkor nincs is jobb választás a Porta Bella Vitánál!

Ez az élvonalbeli esztétikai klinika úttörőnek bizonyul az esztétikai fejlesztések világában, kiválóság iránti elkötelezettségük nyilvánvaló lesz az Ön számára is!

Attól a pillanattól kezdve, hogy belép az ajtón, magasan képzett orvosok csapata fogadja majd, akik egyedi igényeinek és vágyainak megfelelően alakítják ki a megfelelő kezelési tervet.

A DEKA Schwarzy izomépítést eredményező kezelését is igénybe veheti a Porta Bella Vita klinikán. 

A konzultáció során személyre szabott tervet kap orvosától, emellett pedig választ is minden felmerülő kérdésére – biztosítva a teljes tájékozottságát és biztonságát.

Vegye fel a kapcsolatot Porta Bella Vita esztétikai klinikával és tegye meg az első lépést legjobb önmaga felé!

Fedezze fel szépsége teljes potenciálját a Porta Bella Vita esztétikai klinikával.  


Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32