Hozzávalók
6 szelet tramezzini kenyér (fontos, hogy a sima fehérkenyérből nem fogjuk ugyanazt az állagot és ízt elérni, ami nekünk kell)
20 szelet sonka (de bármilyen feltét jó)
3 db paradicsom
1 db kigyóuborka
Tojáskrém
6 db főtt tojás
1 tk mustár
2 dl olívaolaj
2 ek krémsajt
só, bors ízlés szerint
újhagyma ízlés szerint
Elkészítése
A megfőtt tojásoknál külön választjuk a fehérjét és a sárgáját. A sárgájával egy aprítógép segítségével pürésítjük a tojáskrém alapanyagait, majd az apróra vágott fehérjét is hozzá adjuk a krémhez. Ezután következik a szendvics összerakása. Felvágjuk a feltéteket, mint az uborka és paradicsom, majd az első kenyeret megkenjük a krémmel, rárakjuk a sonkát, arra a zöldségeket, végül erre a következő kenyérszeletet. Aztán ezt a műveletet ismételjük és kapunk egy többrétegű szendvicset. Végül elfelezzük úgy, hogy háromszög alakot kapjunk és már tálalhatjuk is.
A legjobb, hogy bármivel tölthetjük kedvünk szerint, így biztos, hogy nem fogjuk megunni.