fbpx

Változások a Budapest Central European Fashion Week programjában

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A divatvilág folyamatos változásban van, mióta kitört a járvány. A nagy cégek átgondolták eddigi politikájukat, és a bemutatókat is átszervezték. Ez itthon is így történt, a második hullám jóslata miatt a budapesti divathét is átalakult.

A Hungarian Fashion and Design Agency az elmúlt hónapokat azzal töltötte, hogy kitalálja, hogyan tudják megoldani a fashion week-et a lehető legbiztonságosabb módon. Korábbi cikkünkben írtunk róla, hogy a cég nem szeretné másik időpontra tenni, vagy akár teljesen eltörölni a rendezvényt, és egyelőre a Bálnához is ragaszkodtak, mint helyszín.

Mivel azonban az új fertőzöttek száma megint rekordokat döntöget, így végül rákényszerültek a változtatásra. Úgy határoztak, hogy zártabb, privátabb körülmények között tartják meg a bemutatókat.

Ennek megfelelően mind a helyszín mind a dátum módosult picit. Szeptember 10-13 között, a Deák Palotában kerül megrendezésre, sajnos azonban csak meghívásos alapon lehet részt venni a bemutatókon, egy kisebb közönség számára, úgynevezett Trunk show keretén belül.

Vigasztalásul viszont kihelyeznek egy pop up standot a Fashion streetre, ahol az érdeklődők megvásárolhatják a Fashion weeken bemutatott ruhadarabokat.

A program egyébként hasonló lesz az eddigi évekéhez, idén is olyan nagy nevek mutatják be új kollekcióikat mint a Nubu, Tomcsányi, Nora Sarman, vagy a Cakó.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek