fbpx

Nem szereted a halat? Egyél harcsát!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Egész életemben ki nem álhattam a halat. Pedig balatoni lány vagyok, de a vízből is szélsebesen futottam ki, ha csak a közelembe érkezett egy pikkelyes teremtmény. A legnagyobb kulináris élvezetem, ami a halakhoz kapcsolható, az a gyorsfagyasztott halrudacska volt… Egészen eddig. Ekkor került képbe az afrikai harcsa. Sikerült oly módon fűszerezni, hogy a lehető legkevésbé árulja el igazi valóját, sőt, finom is lett.

Hozzávalók:

2 nagyobb szelet afrikai harcsa

 só

 bors

piros paprika

olívaolaj

vaj

natúr joghurt

citromlé

majonéz

Elkészítése:

Szeleteljük fel a halat, majd fűszerezzük be ízlés szerint, sóval, borssal és piros paprikával, ezt követően pedig hagyjuk 10 percet az ízeket összeérni. Egy serpenyőben olvasszunk meg egy kis vajat, majd egy kis olívaolajat is öntsük rá, és süssük pirosra a halszeleteket. Ha kész, tartsuk melegen, majd készítsük el hozzá az öntetet: a natúr joghurtot és majonézt egy kis sóval, borssal és kicsi citromlével keverjük össze.

Végül ízlés szerint, akár salátával, akár más körettel tálaljuk.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32
sör