fbpx

Az egyszerűség olykor nem mindennapi izgalmakat tartogat

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A forrás lényeges, ahogy a kávészemek eredete is

Az első, legfontosabb, egyúttal talán túlságosan is evidens tény, hogy a minőségi kávéélmény prémium kávé nélkül elképzelhetetlen. A sokszínű kávé shop ezért annyira jó választás, mert a virtuális polcokról minden beszerezhető, ami csak kávéfőzőbe teremtetett. Az egyszerűség adott, lévén néhány klikkelés nyomán kosárba rakhatóak azok az alternatívák, amik ízletes kortyolási pillanatokat ígérnek. Ugyanakkor nem éri meg a megszokás csapdájába esni, azaz hiába van minimum egy-két kedvenc a tarsolyban, olykor izgalmas felfedező túrákat tenni a kávészemek birodalmában, így a kalandozás bebiztosítható, az unalom pedig végérvényesen elkerülhető.

Milyen kávékészítési módszert ildomos kipróbálni?

Ha most félretesszük a speciális eljárásokat, akkor az egyik legtrendibb metódus marad, ami manapság különösen népszerű. Ez az oly sokak által kedvelt french press kávé, illetve annak remekelése. A rendszerben az a legjobb, hogy pofonegyszerű. Ráadásul a hozzá szükséges kellékek beszerzése sem követel extrán kimagasló költségeket.

Maga a technika egyébként nem manapság látott napvilágot. Számtalan romantikus legenda fűződik a nevéhez. Tábortűz, vándorok, hideg idő és némi forró víz – ezek a tényezők többnyire megegyeznek a sztorikat illetően. A lényeg, azonban évszázadok óta változatlan: a kávéélmény garantált. Sőt, ami talán még egy extra pozitívum, hogy mindez hordozható formában biztosított, lévén a french press nagy előnye, hogy bárhova bepakolható, bárhol működésbe hozható, ha akad forró víz és őrölt kávé a közelben.

Vagyis, visszautalva a forrás kérdésére, taktikus elképzelés olyan kávéfajtákat is megvásárolni, amik őrölt formában kínálják karakteres ízvilágukat. Így az újdonság varázsa nap, mint nap megélhető.

A fotó forrása:

Mariia Korneeva / Shutterstock.com

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32
sör