fbpx

Ruhadarabok, amelyek sosem mennek ki a divatból – kifejezetten nőknek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A divatot követni lehetetlen, és talán őrültség is lenne, hiszen folyton változik. Vagy mégsem? Az biztos, hogy bizonyos trendek, színek és szabások időről időre visszaköszönnek, viszont akadnak olyan ruhadarabok, amelyekkel ha rendelkezünk, biztos, hogy mindig csinosak lehetünk. Nézzük, mik ezek.

Az a kis fekete ruha

Már-már unalomig ismételték ezt számos filmben és cikkben, de ez valóban igaz. Mindenkinél kell, hogy legyen a szekrényben egy kis fekete ruha, amely passzol az alakjára és bármikor elő lehet rántani, ha egy esemény megkívánja. Egyszerűsége miatt bármilyen színesebb kiegészítővel jól variálható és fel lehet dobni. Ez az a ruhadarab, amelyet ha ügyesen párosítasz, akkor jól mutat az irodában, egy villásreggelin vagy egy hivatalos eseményen is.

Egy jó minőségű bőrcsizma

Ez lehet lapos vagy éppen magassarkú, de a lényeg, hogy legyen letisztult. Ezt aztán bárhol és bármivel fel tudod venni. Egy hideg, esős napon pedig meg fogod magadnak köszönni, hogy nem az olcsóbb változatára ruháztál be. Biztos, hogy még évek múlva is jó állapotban lesz, főleg, ha vigyázol rá.

A fehér ing

Egyszerűnek és unalmasnak tűnhet, de hidd el, nincs nélküle ruhatár. Egy jó szabású sima fehér ing életeket menthet. Ha egy csinos nadrággal és magassarkúval veszed fel máris mehetsz interjúra, ha pedig egy farmerrel és tornacipővel, akkor az esti buliba is jól fogsz mutatni. Végtelen variációk tengere!

Bőrdzseki

Nem kell hozzá motorrajongónak lenni, hogy jól mutasson rajtad egy ilyen dzseki. Ebből is jobb, ha minőségit vásárolsz, ugyanis az évekig bírni fogja a gyűrődést. Ebben is az a legjobb, hogy bárhogyan variálhatod, a szettől függően jól mutat elegánsabb kiegészítőkkel, de simán lehetsz vele laza és sportos is.

Farmer

Akárhogyan is változott a divat, a farmer mindig megmaradt. Nem véletlenül, hiszen végtelen módon lehet kombinálni, kényelmes és strapabíró tud lenni. Itt az egyetlen szabály, hogy olyan farmert vegyél, ami valóban a te alakodra illik. Hiába látsz mindenkinek magasderekút, ha neked nem áll jól, érdemes másikat választanod. Egy sima, egyenesszárú farmer pedig biztos, hogy évek múlva is divatosan fog mutatni.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek