fbpx
Most, hogy nem járhatunk éttermekbe, de mégis muszáj támogatni a vendéglátóegységeket, még fontosabb, hogy néha rendeljünk valamilyen finomságot az otthonunkba.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Nemrég Dóri elhozta nektek a kedvenc kávézóit, akiktől elvitelre kaphatunk kávét, most pedig én összeválogattam nektek  a legjobb pizzériákat.

Pizza Manufaktura

Ha utánozhatatlan nápolyi pizzára vágyunk, akkor nem is kérdés, hogy az egyik legjobb választás a Pizza Manufaktura. Kiváló csapat, saját receptek és hagyományos, kézzel nyújtott tészták. Az árak teljesen barátiak, főleg ha rájövünk milyen nagyszerű minőségről is beszélünk. Ropogós szélű, vékonytésztájú pizzák, amelyek után az olaszok is elismerően csettintenének.

La Cipolla

Teljesen véletlenül találtam rá egy éve erre a pizzériára, és életem egyik legjobb döntése volt, hogy adtam nekik egy esélyt. Az árak abszolút elfogadhatóak, emellett a minőség  nagyon magas. Itt is érvényesül a nagyszerű, ízletes és vékony tészta. Úgy tartják, hogy ha a legegyszerűbb Margarita pizza jó valahol, akkor biztos, hogy a többi is: a La Cipollanal pedig minden isteni.

Pizzica

A Pizzicat már keveseknek kell bemutatni, hiszen azóta a város több pontján is felbukkantak, de mindenhol hozzák a tőlük már megszokott színvonalat. Náluk nem a megszokott háromszög alakú pizzaszeleteket kapjuk, hanem ollóval vágják a négyzet alakú finomságokat. Miközben megkóstoljuk ezeket a levegős tésztájú, nagyszerű alapanyagú pizzákat, szinte Olaszországban érezhetjük magunkat.

Belli di Mamma

A Belli di Mamma az a hely, ahol egyszerre van jelen a tradíció és a bátor kísérletezés. Ennek megfelelően a megszokott és hagyományos pizzák mellett, egészen különlegesekbe is belefuthatunk. Egy csodásan jól kitalált koncepció, és végre nem kell az országhatárt elhagyni, hogy igazán minőségi pizzát ehessünk.

Local Korner

Egy igazi menő és laza hely, ami nem is csoda, hiszen három barát agyszüleménye. A barátságos hangulat mellett népszerűségét az igazi olasz alapanyagokból készült pizzák adják.  Az alapszószon és a sajton kívül 2 vagy 5 feltétből választhatunk, így biztos mindig friss és minőségi lesz a végeredmény.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32
sör