fbpx

Tradicionális ételrendelés karácsonyra

Már egyre több étterem szállít házhoz ételeiből, sőt vannak olyanok is, akiktől karácsonyi menüket is rendelhetünk.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ha Rami az előző cikkével nem hozta meg a kedved a főzéshez, vagy ha szeretnéd az ünnepeket és az azt megelőző napokat nem a konyhában, hanem a szeretteiddel tölteni, íme pár tipp, ahonnan tudsz rendelni a fővárosban!

Klasszikus karácsonyi vacsoramenü

Ha halászlét, valamilyen sültet, esetleg töltöttkáposztát kívánsz az asztalra tenni, többek között innen rendelhetsz:

Kempinski Hotel

A Kempinski Hotel ÉS Bisztrója két ajánlattal is készült az idei ünnepekre. Mindkettő több fős tál, amin ropogósra sült liba vagy pulyka, izgalmas köret és ínycsiklandó desszert is található. A részleteket itt találod.

Zila Kávéház

A Zila Kávéház ezen felületét kizárólag a karácsonyi időszakra tervezték . Innen rendelhetünk hidegtálat, bejglit, halászlét, vagy töltött káposztát, de ha pogácsára, aprósüteményekre van szükségünk, náluk azt is találunk. Lényegében mindazt, ami a karácsonyi vendéglátás tradicionális kelléke!

Larus Étterem

A Larus étterem igazán különleges és igényes fogásokkal állt elő. Kínálatukban a lazactól kezdve az almával töltött kacsamájig mindenki megrendelheti, ami számára ínycsiklandó. A honlapon képeket is találunk az ételekről.

Új Tündérkert Étterem

Széles a kínálat az Új Tündérkert Étteremben is, ahol többféle halas fogásból, húsvariációkból – akár még angol hátszínből is – válogathatunk. De rendelhetünk továbbá halászlét, salátákat, természetesen köreteket és desszertnek kalácsos gubát!

Desszertek

Szerencsére már a legtöbb cukrászda és kézműves pékség kínálatában megtaláljuk a bejglit. Hogyha a karácsony nem telhet el nélküle, és egy különlegesebbet választanál, innen rendelj:

Artizán Budapest

Az Artizán kézműves és helyben sült pékárut készít, ráadásul hazai alapanyagokből. Minden adalékanyagmentes, és ha tehetik, bio! Kínálatuk nagyon széles és különleges, ezért merem bátran ajánlani bejglijüket is.

Édes Város

Az Édes Város egy olyan szuper platform, ahol a főváros legjellegzetesebb cukrászdáinak kínálatát gyűjtik össze. Minden desszert egytől egyig annyira gyönyörű, hogy nagyon nehéz belekóstolni. Viszont ha már a szádba vetted az első falatot, nincs megállás az addikcióig. Bejglijeik közül itt válogathatsz.

Nándori cukrászda

A Nándori cukrászda komoly múltra tekint vissza, így hát nem is megkérdőjelezhető a minősége. Karácsonyi cukiságok név alatt bejglit, teasüteményeket, linzerválogatást, mézes puszedlit, tortákat rendelhetünk tőlük. A részletekért kattints ide.

Egyéb más alternatívák

Ha nem vagy a tradíciók híve, és esetleg pizzával vagy tavaszi tekerccsel ünnepelnéd Kisjézuska születését, ezt is bátran megteheted. A legtöbb vendéglátóhely az ünnepek alatt is nyitva tart majd. Keresd fel a jól megszokott, kedvenc éttermeidet, vagy nézz szét a Kollektív Magazin gasztro-ajánlói között! 

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32
sör