fbpx

Kirándulós hátizsákot magyar tervezőtől

Szikrázik a napsütés, hó fedi az erdőket, ennél tökéletesebb téli kiránduló időt már nem is kérhetnénk. Kellhet azonban a túrázáshoz, egy jó kis hátizsák, amit beszerezhetünk magyar dizájnerektől is.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Akik sokat kirándulnak, biztosan tudják, hogy ez az elfoglaltság masszív táskát igényel, ezért nem mindegy honnan, milyen minőségű terméket szerzünk be. Bár a tervezői darabok árát néha sokkaljuk, ez esetben is érdemes hozzájuk fordulni, mert a borsos árért cserébe esélyes, hogy hosszan tartó minőségi hátizsákot vásárolhatunk. Mutatjuk a mi kedvenceinket!

Ykra

Az Ykra hátizsákok ötlete Lakatos Balázs fejéből pattant ki 2011-ben. Célja kifejezetten az volt, hogy vintage stílusú túrazsákokat alkosson, ami tökéletesen át is jön a dizájnból. Mind a színek, mind a fazonok és a prémium minőségű természetes alapanyagok édes nosztalgiával repítenek vissza minket az időben. A logót tekintve pedig egyértelmű, hogy mi inspirálta az ötletet. A különböző darabokat elnézve valahol a kolorádói hegyekben érezzük magunkat, de jelen helyzetben az egyik kollekció nevéül szolgáló Mátra nyújtotta csodás kilátás is nagyon vonzó. A színes Ykra táskák pedig hű társaink lehetnek bármelyik túrát is választjuk.

Grudo design

Gruiz Dóri egy multinacionális céget maga mögött hagyva, anyaként kezdett töprengeni a vállalkozói életforma kipróbálásán. És milyen jó, hogy bele mert vágni, mert ennek köszönhetően szuper praktikus táskák láttak napvilágot kezei között. Bővíthető, mintás hátizsákjai tökéletesek túrázáshoz és a friss anyukák számára is, akiknek a hétköznapokban is rengeteg dolgot kell magukkal cipelniük, ha velük tartanak csemetéik. És ha már gyerekek, Dóri rájuk is gondolt, tündéri, totyogósoknak készült táskáival.

Tinta bags

A Tinta táskákat három fiatal álmodta meg 2015-ben. Lőrinc, Eszter és Samir elsődleges célja az volt, hogy olyan egyedi táskákat gyártsanak, amiket jó érzés hordani. Lényegesnek tartják ezen kívül még azt, hogy ökológiai lábnyomukat minimalizálják, ezért kizárólag természetes és minőségi anyagokkal dolgoznak, melyeket Európán belül szereznek be. Azt gondoljuk, a célt sikerült elérniük, a dizájn magáért beszél, a táskák mérete és anyagi minősége pedig lehetővé teszi, hogy sok-sok évig kísérjenek minket túráinkon. A bálnás és az erdő ihlette mintáikat pedig egyszerűen nem lehet nem szeretni!

Brittas

Szagmeiszter Brigi 2016-ban úgy döntött, visszatér egykori álmaihoz, és belefog a tervezésbe. Minden egyes táskája kézzel készül, rengeteg odafigyeléssel és szeretettel. Brigi számára fontos a letisztult, egyedi dizájn, és a megfizethető ár, amit termékei tökéletesen képviselnek. Rengeteg féle formával dolgozik a tervező, találunk nála termékeket a hétköznapokra, kisebb kirándulásokra, és kifejezetten anyukáknak készített darabokat is, amikbe minden belefér, ami a kicsikhez szükséges.

Racka

A Racka táskákat három dolog ihlette, a budapesti bicajos kultúra, a vad természet és a hétköznapi élmények. Ennek megfelelően készültek a termékek, amik dizájnján is jól látható az inspiráció forrása. Hosszú, nagy kalandokra biztos, hogy őket javasoljuk, mert hátizsákjaik masszívak, minőségiek, és méretük is alkalmas szinte bármilyen túrafelszereléshez. Mindemellett pedig a laptop cipelős hétköznapokban is megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbb Racka darabot, ugyanis kiváló minőségű laptop táskáik is elérhetőek a webshopjukban.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek