fbpx

A Pinterest ihlette szettjeim-divattippek

Én mindig is imádtam inspirációk után keresgélni a Pinteresten, legyen az valamilyen rajzzal, lakberendezéssel vagy éppen divattal kapcsolatos. Most hoztam nektek pár tavaszi szettet, amit megpróbáltam a saját ruhatáramból megalkotni.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ugyan nem sikerült teljesen, minden pontban leutánozni a Pinterest által feldobott képeket, de arra mindenképpen jó volt ez a kísérlet, hogy rájöjjek, milyen alapdarabok vannak már amúgy is meg a ruhatáramban, így nem fogok feleslegesen, össze nem illő ruhákat vásárolni, csak mert az éppen tetszik.

Tavaszi átmenet

Ez a szoknya-pulcsi kombó szinte teljesen hasonlóan meg van nekem is, bár az árnyalatok nem tökéletesek és az én szoknyám tyúklábmintás, de a hangulat egyezik. Én egy hosszú csizmával vettem fel, de ízlés kérdése mivel kombináljuk. Kicsit hűvösebb tavaszi napokon is nagyon jó ez a szett.

Laza farmeres

Az árnyalatok itt is nagyon hasonlóak, mint, amit a Pinterest szetten látunk. Egy laza barnás ing, egy világos mom jeans-el párosítva, igazi tavaszi szaladgálós szett, ami nem csak kényelmes, de szuperül is néz ki.

Tavasztündér

Ez a kis egyrészes fehér ruha nemrég került a birtokomba, már évek óta kerestem egy hasonlót. Egyszerű, de könnyen variálható. Nekem nem volt olyan hosszú barna csizmám, mint a képen, csak egy rövidebb változat, de igy is jól mutat. Amit szeretek ebben, hogy különböző cipőkkel, kiegészítőkkel más-más hatás érhető el.

Laza üzletasszony

Ez a magas derekú barna nadrágom más árnyalatú, mint a képen látható, és az ingem sem tökéletesen olyan, de összességében szerintem sikerült leutánoznom a Pinterest változatot. Én ezt egy kicsit csinosabb hatású convers cipővel vettem fel, amitől sportosabb lett, de egy magassarkúval kombinálva máris mehetnék egy meetingre.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek