fbpx

Izgalmas minták és letisztult darabok – kedvenc ruháink az Eco aware részlegről

Megérkezett a jó idő, végre elkezdhetünk lengébb ruhákat hordani, és a harisnyákat is sutba vághatjuk nemsokára! Körülnéztünk, hogy mi az idei ruhatrend az üzletek Eco aware részlegén.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ingruhák

Rövid vagy hosszúujjú az mindegy, az ingruhák idén hódítanak! Leginkább a Föld színeiben találtuk meg őket, formájukban pedig az A vonalúak dominálnak. Ezutóbbi tulajdonságuk miatt kényelmesek, és szellősek, emiatt tökéletesek a hétköznapokon, de ugyanannyira megállják helyüket egy elegánsabb eseményen is, ez csupán a kiegészítők variálásán múlik. Nekünk ez a három a kedvencünk, a Mohito, a Reserved és a Sinsay eco aware kínálatából:

Minták minden mennyiségben

Virágok, csíkok, állatminták, ez a szezon is kedvez a feltűnő formáknak és a vibráló színeknek. Az már egyértelmű, hogy a divatban egyre nagyobb teret kap a kényelem, ami ennek a hatalmas virágokkal borított midi ruhának is az egyik legnagyobb előnye! A rózsaszín csíkos sem az a tipikus passzentos darab, amiben mozogni se lehet, csupán pont annyira vonalas, amennyire kiemeli ezáltal a nőiességet. És az állatmintás, fodros? Egy pamut ruha, ami megállja a helyét bárhol, és amit hűvösebb időben egy harisnyával is bátran hordhatunk akár egy bokacsizmával párosítva!

Egyszerű, de nagyszerű

Ha te is szeretnél egy minimál gardróbot, ahol minden illik mindenhez, akkor ezek a ruhák nagy segítségedre lehetnek. A hosszú fehér darab egy nyaraláson farmer dzsekivel párosítva tökéletes választás, de ha a városban vennéd fel egy blézerrel és egy tornacipővel a sportosan elegáns stílus tökéletes képviselője leszel. A rövid, fodros, korallszínű pedig a kapszula kollekciód színfoltja lesz, amit szintén sokféleképpen variálhatsz. Ennél fogva szexi randi ruhaként, de tengerparti fürdőruhaszett részeként is tökéletesen megállja majd a helyét! És a farmer… hát a farmer az farmer, ezen nincs is mit magyarázni, talán a világ legtöbb féleképpen hordható ruhadarabja! Ez a kis kantáros ruha pedig egyszerre szexi és kölcsönöz kislányos bájt viselőjének.

Az eco aware kollekciók támogatásáról a fast fashion-ben pedig itt írtunk korábban részletesen.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek