fbpx

ZOÉ Fashion&Beauty&More SHOPPING NIGHT meghívó // „Kint az új bent”

Gyere el te is május 28-án 18:00-22:00 között a ZOÉ Fashion&Beauty&More SHOPPING NIGHT eseményére, ahol a kellemes hangulat, az élő zene és a finom pezsgő mellett 11 hazai designer termékeivel várnak.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

A jelenleg érvényes járványügyi szabályozások – és minden vendég biztonsága – okán a rendezvényt a ZOÉ belső udvarán rendezik meg. A vendégek a közel 200 négyzetméteres szabad területen kényelmesen beszélgethetnek, nézelődhetnek és megcsodálhatják a természetközeli dekorációt, amely a Bree Virág munkáját dicséri. A belső designt az érintetlen természet, a virágok és a zöldellő mezők, valamint a város esti fényei ihlették – a Zoé garantálja, hogy a látvány felejthetetlen élményt nyújt majd. A helyszínen profi fotósokból és videográfusokból álló csapat készít felvételeket, továbbá lehetőségetek lesz az általuk készített selfie kerettel a legjobb barátoddal, barátnőddel elkészíteni az új kedvenc fényképedet.

A szolid zenei aláfestésről a Rising Star első szériájának nyertese, Várhegyi Lucas Palmira és társa Felleg Tician Dominik gondoskodik, akik egy akusztikus koncerttel szórakoztatják az érkezőket. Az est leszálltával pedig DJ ZSOLÓ gondoskodik a jó hangulatról.

Az esemény alatt természetesen a tehetséges magyar tervezők lesznek a középpontban, akiknek gyönyörű ruháit, kiegészítőit és fehérneműit akár a helyszínen is megvásárolhatják a vendégek.
Az est hivatalos buborék beszállítója a HUNGÁRIA pezsgő: koccintsunk együtt erre a csodás eseményre!

Kiállítóink:
ANDREA ZIMITS
BODO
CHARMINA
HUSEW
JANKA
KOLOKOLO
LILIARM PROJECT
MARSCHA
NEO NATURE COSMETICS
PLAYAME
ZAPI

A helyszínen a professzionális sminkeket:
KARDOS KITTI MAKEUP&SFX ARTIST készíti.

Támogatóink:
HUNGÁRIA
ZAX HUNGÁRIA
AWEN COLLECTION
VÖSLAUER
VIWA VITAMINWATER
SOMERSBY

Várunk sok szeretettel!
ZOÉ Fashion&Beauty&More
1071 Budapest, Dembinszky utca 32.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek