fbpx

Mondd meg ki vagy, elárulom milyen illat illik hozzád

Mindenki - akár tudat alatt is - a saját személyiségéhez, karakteréhez választ illatot. A parfümök, akárcsak egy másfajta kiegészítő, képviselik, hogy kik vagyunk. Nézzük, mely személyiségtípusokhoz, milyen illatok illenek.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nőies típus

Azok az igazi csajos csajok, akik pontosan tisztában vannak a nőiességükkel és minden módon szeretik is azt hangsúlyozni. Hozzájuk a virágos illatok passzolnak, legyen az rózsa, viola vagy éppen a kissé könnyedebb jázmin. Attól függően pedig, mennyire erős személyiségről beszélünk, váltakozhatnak ezek a virágos illatok.

Klasszikus típus

Ha maga vagy a letisztultság és az elegancia. Az élet semmilyen területén nem szereted a túlzásokat, a minimalizmust pedig neked találták ki. Hozzád az igazi friss illatok illenek. Az olyan üde és tiszta illatok mint a citrusfélék vagy a zöldjegyek. Lime, narancs, mandarin, de akár a frissen vágott fű illata is jól állhat neked.

Tűzrőlpattant típus

Mikor belépsz valahova, téged nem lehet nem észrevenni, és nem csak a külsőd miatt, a személyiséged is nagyon vonzó. Nem félsz kifejezni önmagadat és az érzéseidet, ezért neked az igazán egzotikus, keleties illatok állnak jól. Az intenzív és érzéki parfümök egy pluszt adnak az amúgy is izgalmas személyiségedhez. Tömjén, fahéj vagy vanília, ezek mind szóba jöhetnek.

Visszafogott

Ha kicsit visszahúzódóbb, csendesebb személyiség vagy, aki szeret inkább a háttérben lenni, akkor hozzád az aromás illatok illenek. Te a természetességeddel hódítasz, aki bár nem szeret szerepelni, mégis hallgatásod egy igazán érdekes személyiséget rejt. Az ehhez passzoló fűszeres illat például a rozmaring, gyömbér, de akár a levendula is.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek