fbpx

Az agykontroll hatása az egészségre

Nyilván mindenki hallott már arról, hogy a gondolatnak teremtő ereje van. A sok negatívitás pedig akár a rosszat is bevonzhatja. Persze, ebben nem mindenki hisz. Mi azért kicsit jobban utána jártunk az agykontrollnak, amit már nagyon sokan alkalmaznak, akár gyógyításra is.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Mi is az az agykontroll

Az talán mindenki számára ismert, hogy az agyunk csupán kis százalékát használjuk. Az agykontroll során, ezeket a rejtett tartalékokat mozgósítjuk és aktiváljuk. Erre valójában mindenki képes, nem kell hozzá semmilyen különleges képesség vagy adottság.

A módszert egy félig mexikói származású, texasi elektroműszerésznek, José Silva-nak köszönhetjük. Eleinte az volt a célja, hogy a gyerekeinek könnyebben menjen a tanulás. Rájött arra, hogy az agy az ébrenlét és az alvás között termeli a legnagyobb feszültségű áramot. Először a nagyobbik lányát juttatta egy relaxációs gyakorlattal a megfelelő állapotba. Ebben a bizonyos alfa, vagy pihenő állapotban olvasta fel neki a tananyagot, amit ébredését követően könnyen fel tudott idézni a lány, ezzel bizonyítva a módszer működését.

Agykontroll és a gyógyítás

Szakértők szerint azonban jóval többre is használható az agykontroll. Segítségével ugyanis beindíthatóak a szervezet öngyógyító folyamatai, illetve hatással lehet az immunrendszerünkre is.  Persze azt mindenki kiemeli, hogy főleg a súlyos betegek számára, ez csupán egy kiegészítő terápia lehet.

Az agykontroll gyakorlataival könnyebben legyőzhetjük a rossz szokásainkat, káros szenvedélyeinket. Illetve segít uralni a fájdalmat, élénkíti a szervezetet, mélyíti az empátiát, és a tanulásban is segít. Ami viszont talán a legizgalmasabb része, az a hatodik érzék előhívása.

Mivel már egyre többen jönnek rá arra, hogy számos – ha nem az összes – betegség alapja lelki eredetű, így az agykontroll segítségével egy érzelmi nagytakarítást végezhetünk. Ez segít a gyógyulásban és az egészségünk megőrzésében.

Az agykontroll során meg kell fordítani az addigi negatív gondolatokat pozitívra. Még az akár meglévő betegségünkben is meg kell találni a jót. Majd a negatív gondolatokat, szóhasználatot fel kell cserélnünk pozitívra. Ezek a kimondott gondolatok, érzések, vágyak fizikai rezgést indítanak el a testünkben. A rezgésszintünk emelése pedig gyógyító hatással bír mind a lelkünkre, mind a szervezetünkre.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32