fbpx

Kedvenc esküvői dekorosaink

Az esküvő egyik kulcs embere a dekoros, hiszen tulajdonképpen ő biztosítja a lagzi atmoszféráját, ami kicsit sem mindegy, hogy milyenre sikerül. Egy szépen feldíszített asztal, ízléses kalligráfiával megírt névtáblák mind fontos részei a nagy napnak. Mi a következőkre bíznánk ezt a nemes feladatot.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Fru flowers

Kedvenc esküvői fotósom után elárulom, számomra Fruzsi lenne a tökéletes dekoros. Fruzsi egyaránt használ szárított, és élő virágokat is, és valahogy minden alkotásából árad a természetesség, a nyugalom. Pont azok a dolgok, amikre a nagy napon vágyom. Ráadásul a dekoros lány férje fotográfus, így akár két legyet is üthettek egy csapásra!

Arbonika decor

Az Arbonika lányok igazi vintage hangulatot teremtenek az esküvődre! Elsősorban szárazvirággal dolgoznak, melyből igazi csodákat alkotnak. Nem ijednek meg a kihívásoktól sem, jöhet virágfal, kapu, asztali dísz, ők bármit megvalósítanak. Ráadásul nem csak a virágokat szolgáltatják, hanem mindenféle vintage dekorelemet is bérelhetünk tőlük!

Mezei Menyegző

A Mezei menyegző Littai Fanni nevét dicséri. Fanni teljes dekorcsomagokat ajánl az ifjú pároknak, emellett pedig fő erőssége az egyedi boldogságkapuk. És ha mindez nem lenne elég, akkor még szertartásvezetést is vállal, ha személyesebb hangvételű ceremóniára vágynak a szerelmesek.

Pastel Pie Decoration

A Pastel Pie bőven több, mint dekoráció! A különböző rendezvények – közöttük az esküvők- atmoszférájának megteremtése abszolút újrahasznosítható módon történik, ráadásul ezt olyannyira a szívén viseli az alkotó, hogy tanácsadást is tart a a zero waste esküvőkről. Ezen túl pedig grafikai munkákat is vállal, például kalligráfia készítést, különböző falak és táblák díszítésére.

Sabina Decors

Stedra Szabina nem ismer lehetetlent, bármit virágtengerrel áraszt el, amit csak szeretne a házasulandó pár. Ezen túl pedig babaváró bulit, vagy szülinapot is vállal, és mindenhol a maximumot hozza ki az adott eseményből.

Esküvői ruhákről vendégeknek itt, menyasszonyoknak pedig itt olvashattok.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32