fbpx

Ruhatippek esküvőre

Már javában zajlik az esküvői szezon, amelynek az egyik fő kérdése, hogy mégis miben menjünk. A tiltott színek listáján szerepel a fekete, a fehér és a piros, de persze minden attól függ, mennyire konzervatív ebben a pár. Mi most hoztunk pár tippet a hölgyeknek!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Félvállas ruhaköltemény

Egy forró nyári napon mindenképp valamilyen könnyed anyagból válasszunk viseletet, mint például a képen is látható szatén, selyem hatású félvállas ruha. Egyszerre nőies, mégis visszafogott, hiszen egyik testrészünk sincsen túlzottan kint.

Kifinomultság

Ez a gyönyörű púderrózsaszín ruha még csinosabb az ujján és a ruha alján látható mintáktól, amelyek így feldobják az egész megjelenést. Igazi esete az egyszerű, de nagyszerűnek.

Nimfáknak

Ez a kissé tüllös hatást keltő, térd fölé érő ruha tökéletes választás egy esküvőre. A rávarrt virágoknak köszönhetően igazi nimfa hatást kelt, amit csak tetéz ez a zöldes árnyalat.

Estélyi típus

Aki jobban kedveli a kissé drámaibb, földig érő ruhákat, nekik is akad jónéhány gyönyörű darab. Ez egy igazi nyárias ruha a festett virág mintának és a vidám zöldes árnyalatnak köszönhetően.

Esküvői ruhatervezőkről, és fotósokról itt és itt olvashattok korábbi cikkeinkben.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32