fbpx

Őszi kedvenceink az Eco Aware részlegről

Bár egyelőre még mindig olyan, mintha tartana a nyár, azért szép lassan hűl a levegő, és megérkezik az igazi őszi idő. Körülnéztünk az eco aware részlegeken, mit szerezzünk be az új szezonra, ha a secondhand üzletekben nem találunk kedvünkre valót!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

A puha pulcsi

Mindenkinek szüksége van ősszel A puha pulcsira, amiben kényelmesen érzi magát, és még kellően meleg is. Ez a homok szín nagyjából mindenhez illik, és most divatos is, ráadásul magasított gallérja révén a nyakadat is óvja valamennyire a hidegtől. Tökéletes választás bárki számára! A Mohito Eco Aware részén találod ide kattintva.

eco aware
Fotó: mohit.com

A farmer dzseki

Egy igazán jó farmerdzseki az egyik legidőtállóbb darabunk lehet, hiszen valószínűleg soha nem megy ki a divatból. Viselhetjük pulcsi fölé, vagy enyhébb napokon csak egy pólóra is felkaphatjuk. Sőt, ez a Sinsey Eco Aware dzseki egy picit különlegesebb is az átlagos daraboknál!

Fotó: sinsay.com

A miniszoknya

Harisnyával, vagy melegben anélkül, hétköznapokra vagy alkalomra, ez a szoknya a divatos állatmintával biztosan a legjobb barátod lesz idén ősszel! Passzol a puha pulcsihoz és a farmerdzsekihez is, és annak ellenére, hogy mintás, sokféle szett összeállítható belőle.

eco aware
Fotó: reserved.com

A farmernadrág

Bárki bármit mond, még mindig a legjobban variálható ruhadarab a farmernadrág. Te is egyetértesz? Akkor ez a Mohito-s Eco Aware gatyó a kedvenced lesz! 

eco aware
Fotó: mohito.com

A pufi dzseki

Akár szeretnénk, akár nem, előbb vagy utóbb betör a hideg, és szükségünk lesz egy melegebb kabátra. Ez a darab nem csak divatos, de a magas gallérjának köszönhetően biztosan megóv a szeles, hűvös időtől is. Ráadásul kedvedre válogathatsz a színek közül, hogy végül a hozzád leginkább passzoló kabát tulajdonosa lehessél.

eco aware
Fotó: mohit.com

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek