fbpx

Így díszítsd az otthonod ősszel

Ősszel jól eshet lelkünknek a természet átalakuló színeit az otthonunkba is becsempészni. Hoztunk pár ötletet, hogyan díszítsd a környezetedet ősszel.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Tökök

Ha szereted a Halloweent, ha nem, az apró dísztökök igazi őszi hangulatot tudnak teremteni körülöttünk. Rakhatjuk őket önmagukba az asztalra, vagy egy kompozíció részei is lehetnek mondjuk egy tálban. Számtalan szín és forma közül választhatunk, így biztosan találunk köztük hozzánk illőt.

dísz
Szárított virágok

A szárított virágcsokrok igazi reneszánszukat élik, és tartósságuk miatt jobban megéri őket választani, mint minden héten új, friss, vágott virágot venni. Itt szintén csak a fantáziánk szabhat határt annak, milyen csokrot állítunk össze magunknak, és hova is helyezzük őket a lakásban.

dísz
Őszi kopogtató

Bármelyik virágosnál találhatunk szebbnél szebb őszi ajtókopogtatókat, amik már azelőtt kellemes őszi hangulatba hoznak minket, mielőtt belépnénk a házba. De te is készíthetsz magadnak! Ehhez nem kell más, csak egy kis kreativitás. A legegyszerűbb, ha koszorú alapból készíted, díszként őszi terméseket használva.

dísz
DIY díszek

Ha viszont nem szeretnél túl sok pénzt költeni erre, vagy inkábba saját ízlésed szerint díszítenéd fel az otthonodat, akkor némi kézügyességgel magad is neki eshetsz a munkának. Gyűjts színes leveleket, tobozokat, vagygesztenyét. Ezekből a gyerekkel akár csinálhatunk kedves kis gesztenye állatkákat, de egy tálba esztétikusan elhelyezve is jól mutatnak majd.

dísz
Gyertyák

Méghozzá illatosak! Hozd be az otthonodba az ősz illatait. Legyen az alma, fahéj vagy társai, mindegyik képes  meghitt hangulatot teremteni, és igazán fel tudják dobni az enteriőrt.

dísz
Párnahuzatok

Aki díszpárna-rajongó, ő is biztosan talál pár őszi darabot! Ha viszont nem szeretnénk halmozni őket, akkor van egy sokkal olcsóbb megoldás: a párnahuzatok cseréje. Ezekből is akad őszies árnyalat! 

dísz

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek