fbpx

Ruhadarabok bekuckózáshoz, az eco aware részlegről

Jön a hideg, közeleg a karácsony és az otthoni bekuckózás időszaka. Ehhez pedig mindenkinek szüksége van kényelmes, puha és meleg viseletre, amiben könnyű átvészelni a telet. Mutatjuk, miket találtunk az eco aware részlegeken!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Mickey egér, nem csak gyerekeknek

Ugye te is szeretsz néha gyerekkorod kedvenc meséivel nosztalgiázni? Tartsatok a barátnőkkel egy Disney tematikájú pizsiparty-t, ahol biztosan nyerő leszel ebben a szettben! Játékos, mégis felnőttes, letisztult ruhadarabok!

Fotó: reserved.com
A kötött pulcsi

Mikor ránéz erre a pulóverre az ember, már látja lelki szemei előtt, amint egy erdei faházban ücsörög a kandalló előtt ebben a darabban. Kezében forró csoki, körülötte párnák és pokrócok, és nincs más teendő, mint hallgatni a tűz ropogását. Már kattintasz is a vásárlásra, igaz?

Fotó: reserved.com
A Harry Potter örök

Nincs miért tagadni, a Harry Potter örök. A következő időszak pedig éppen megfelelő arra, hogy újranézzük az összes epizódját. És ugyebár a tökéletes Harry Potter érzéshez dukál egy merch kapucnis pulcsi, amiben bekuckózhatunk a monitor elé egy popcornnal!

Fotó: sinsay.com
Sikkesen otthon is

Kéne egy új melegítő naci? Ez a darab nem csak kényelmes, de már-már szinte elegáns, ha lehet ilyet mondani egy mackó nadrágra. Akárhogy is, ebben biztosan jól fogod érezni magad!

Fotó: mohito.com
Izgalmas részletek

Ha unod az általános melegítőnadrág fazonokat, akkor ez a ruhadarab neked készült! Elképesztően kényelmes, simogató, bordázott anyag, egy kis felsliccelés az oldalán, tökéletes otthoni randi nadrág!

Fotó: mohito.com

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek