fbpx

Így készül a Sendmade oldalról rendelt bőr totebag

Mi más segíthetne lelassulni és egy kicsit a jelenben lenni, ha nem egy otthoni workshop? Eddig is nagy rajongója voltam ezeknek a foglalkozásoknak, de így, hogy a saját otthonomban készíthettem el a tárgyat, még nagyobb értéke lett.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

barter együttműködés

A Sendmade platformról nemrég hoztunk nektek egy interjút, amiben alapítója, Vanda mesélt nekünk a motivációkról, célokról és az indulásról. Ennek a nagyon hiánypótló kezdeményezésnek készítettem el egyik termékét, mégpedig Vanda bőr totebag-jét!

A rendelést követően érkezett meg hozzám a Sendmade a doboz, melyben a kalapácson, ollón, vonalzón kívül minden szükséges alapanyag és eszköz megtalálható volt a táskához. Egytől egyig gondosan becsomagolva. Szerintem kezdés előtt mindenképp érdemes ezekkel a tárgyakkal és magával a bőrrel kicsit ismerkedni

sendmade
Fotó: Berecz Vanda

Majd a platformon a bejelentkezés után már el is érhető a részletes videó. Mielőtt elkezdjük a táska készítését, tapasztalatból javaslom, hogy nézzük meg a videót, legalább átpörgetve. Kicsit úgy is állhatunk az egészhez, mint egy új recept kipróbálásához. Majd ha fejben összeraktuk a lépéseket, jöhet a megfelelő hely kiválasztása! Szükségünk lesz egy asztalra, ami elbírja a kalapálást, és nem utolsó sorban egy olyan légtérre, ahol senkit nem zavarunk a hangoskodással. Ugyanis ebben a totebag-ben körülbelül 100 lyukat fogunk ütni: ami bevallom, az eddigi legjobb stresszoldó gyakorlatom volt! De ugorjunk vissza kicsit a videóra.

sendmade
Fotó: Berecz Vanda

Vanda gyakorlott táskatervezőként a videó során tájékoztat minket a lépésekről. Sajnos vagy nem sajnos a felvétel hosszával ellentétben valószínűleg mi nem fogunk 40 perc után egy kész totebag-et a tartani kezünkben, ezért azt ajánlom, szánjuk az otthoni workshopra elég időt. Ha kell, akár egy teljes napot, amivel megkoronázhatod az énidőd. Vagy ami még jobb lehet, ha másokkal együtt dolgozunk egy-egy Sendmade terméken!

A totebag elkészítése kifejezetten egyszerű, így te is designernek érezheted magad közben. Miután megvannak a kalapáccsal készített lyukak, kis pihenés, esetleg evés után, keress egy olyan helyet magad körül, ahol a nagyid kötögetne. Csüccs le, és kényelmesen kezdd el a lyukakba fűzni a zsinórt. Ez már a levezető gyakorlat lesz, amit követően hordhatod is a táskát! 

sendmade
Fotó: Berecz Vanda

Nekem azóta ez lett a legkedvesebb kiegészítőm – amit az ismerőseim is alátámaszthatnak, mivel szinte nem is hordok mást. Elképesztően kényelmes, ugyanis a bőrnek és a technikának köszönhetően bármit teszek bele, a táska úgymond tartja magát. Ráadásul a mérete is pont tökéletes: belefér a kulacsom, ha kell az esernyőm, és minden olyan eszköz, amire egy nap során szükségünk lehet. 

Neked ajánlom ezt a terméket, ha:

  • úgy gondolod, félsz a kalapácstól
  • szükséged van 3-4 óra kikapcsolódásra (egyedül vagy társaságban)
  • képes vagy önállóan dolgozni (bár a Sendmade csapata készségesen válaszol minden kérdés esetén)
  • támogatnál klassz magyar kezdeményezéseket

Inkább nem ajánlom ezt a terméket, ha:

  • nem tudod megteremteni magad körül, hogy ne zavarjon senkit a kalapács hangja
  • nincs egy biztos lábakon álló asztalod vagy konyhapultod
  • nincs türelmed vagy affinitásod az effajta tevékenységhez, ugyanis ebben az esetben szerintem el menni a kedved a táskától

Viszont utóbbi esetben se csüggedj, hanem nézz szét a Sendmade oldalán! A tárgyak elkészítésének nehézségi fokozatát kis papírrepülők jelzik, ami alapján könnyebb lesz a választás. A részletekért kattints ide.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32