fbpx

2022-es nyári trendek

Még fel sem ocsúdtunk a tavaszból, máris nyakunkon a nyár. A divatvilág sem pihen, mi pedig elhoztuk az idei nyári trendeket.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Extra miniszoknya

Minél falatnyibb az a szoknya, annál jobb: az urak nagy örömére idén hódítani fog a miniszoknya  trend. Ráadásul ez a darab nem csak a forró napokon tud működni, hiszen ősszel egy harisnyával is nagyon jól fel lehet dobni.

A nyár színe a lila

Az biztos, hogy a lila és árnyalatai idén nagyon menők lesznek. Többek között a Veri Peri a legjobb lilás kékes árnyalat, amit idén nyáron magadra ölthetsz. A lila egy igazán magabiztosságot és gondatlanságot sugárzó szín. Ha viszont inkább a pasztell árnyalatokat kedveled, akkor a levendulát ajánljuk erre a célra. Öltözhetsz talpig lilába, de tompíthatod a végeredményt neutrális színekkel is.

Oversize és merész árnyalatú ingek

Kapd magadra a mandarin, pink vagy mély ibolya ingedet, ami egyaránt jól mutat az irodában, de alakíthatod úgy, hogy akár a strandszetted darabja legyen. A lényeg, hogy minél izgalmasabb színt válassz belőle.

Beágyazási kód beszerzése

Vidéki romantika

Horgolt, hímzett vagy éppen csipkés? Jöhet! A 2022-es nyári trend listán előkelő helyet foglal el a vidéki stílus, a természet és mindezek motívumai. Nagyon menni fognak a földes árnyalatok, a zsálya és barack. Mindehhez természetesen nem maradhat el a nagy szalmakalap és a bőr saru.

Baggy jeans

Avagy a szuper buggyos nadrág. A Z generációt elvarázsolta a 90-es évek, így nem kevés darabot élesztett újra, ebben az évtizedben is. Ezt a nadrágot feldobhatod egy sima toppal, crop toppal, de a városban szaladgáláshoz is kényelmes darab.

Y2K trend

Ez egészen pontosan a 2000 és 2010 közötti divatra utal. Igen, úgy látszik, ez az év a nosztalgia éve lesz. Aláöltözős szoknyák, pillangó motívum és csípőnadrág: akárcsak bármelyik régi romkom főszereplője. Jöhet minden, ami rózsaszín és rikító.

Érdekes kivágású ruhák

A dekoltázs vagy éppen hátvillantás idén már nem elég. Minél extravagánsabb helyeken van kivágás a ruhánkon, annál jobb. Ha komfortzónán belül maradnál, válassz fekete színt, a bátrak viszont akár fehérben is elindulhatnak a nyári éjszakába.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek