fbpx

Ilyen egy hiánypótló és jófej lakberendezési webáruház

Talán nem átlagon felüli történet, amikor elromlik egy számunkra kedves eszköz. A Designmarket lakberendezési webáruház alapítói számára ez a kapszulás kávéfőző és a kézi tejhabosító volt.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

fizetett partneri együttműködés

Hogy hogyan lett ebből jól működő lakberendezési webáruház? Hosszú út vezetett a kávéfőzőtől egészen a Designmarket megszületéséig, ahol ma már kialakult munkamenet során válogatják össze a különböző webáruházak legjobb termékeit.

Mit képvisel ez a lakberendezési webáruház?

Az alapítók felismerték, hogy a lakberendezési piacon is számtalan problémás termék található, ami ráadásul rengeteg hulladék keletkezésével jár. A megbízhatatlan webshopokról nem is beszélve. Úgy döntöttek, felépítenek egy webáruházat, ahol csak és kizárólag olyan termékeket fognak árulni, melyek azon kívül, hogy esztétikusak és szépek, jobbá teszik az életünket azzal, hogy tartósak és jól működnek. Laikusként ezen a területen órákat tölthetnénk kutatással és információgyűjtéssel. A Designmarket viszont megspórolja nekünk ezt az időt!

Ezt bizonyítja, hogy 2021-ben 8000 elégedett ügyfelük volt, akiknek visszajelzéseit itt lehet megtekinteni.

Környezetbarát lakberendezési webshop (is)

A Designmarket lakberendezési webshop termékpalettája rendkívül széles. Megtalálható köztük több ezer fiatalos, stílusos és modern tárgy, amik praktikus módon varázsolják otthonossá a környezetedet. Igazán egyedi darabok közül válogathatunk, háztartási gépektől kezdve, kerti kiegészítőkön át, az öko termékekig. De még ajándékötletekhez is insipirálódhatunk. Nézzük mik közül válogathatunk!

lakberendezési webáruház

Öko termék szekció

A lakberendezési webáruház kínálatában (Minőségi öko termékek | Designmarket) számos design termék található, amelyekkel könnyedén helyettesítheted azok egyszerhasználatos és eldobható társait. Ilyenek többek között az ökotáskák és bevásárlószatyrok, rozsdamentes és újrahasznosított poharak, vagy éppen a fém szívószálak.De meg kell említenünk az egyaránt hasznos termoszokat, kulacsokat és ételdobozokat is. Ezek az öko termékek ráadásul elegáns és stílusos módon illeszkedhetnek az otthonunkba.

3 in 1 újrahasznosított bevásárló hátizsák és szatyor

Ha igazán funkcionális társat keresel a bevásárlásokhoz, ami még emellett jól is néz ki, akkor megérkeztél Minőségi öko táska & öko bevásárló szatyor | Designmarket. Nemcsak, hogy újrahasznosított anyagból készült, de pár mozdulattal összehajtható, kis helyen is elférő szatyrot akár  egy vagy mind a két vállon hordható hátizsákká is alakíthatod.

Termoszok és kulacsok, az eldobható poharak helyett

Stílusos, egyedi színek és minták közül válogathatsz, ami a termoszokat és kulacsokat illeti. Legyen szó kirándulásról vagy munkába menet a táskába dobott forró kávéról és teáról, ezekre a jól záródó, szigetelő és hőtartó eszközökre mindig számíthatsz. Minőségi termoszok & kulacsok | Designmarket

lakberendezési webáruház

Ételtermoszok és ételhordók a könnyebb életért

El tudsz képzelni egy olyan napot, amikor nem kell bajlódni a munkahelyen az ebéded tárolásával? A Designmarket ételhordóinak és ételtermoszainak köszönhetően nem kell aggódni, hogy kihűl vagy elveszíti a frissességét az ételünk. Ráadásul a mosogatásuk is sokkal egyszerűbb. Plusz pont, hogy stíulsosak és elegánsak is, így szívesen veszed majd elő őket a táskádból. Minőségi ételtermoszok & ételhordó dobozok | Designmarket

Rozsdamentes, újrahasználható poharak: az új kedvenc

Te is utálsz minden baráti összejövetel után üvegpoharakat mosogatni? Vagy fáj a szíved a sok kidobott műanyag miatt? Szuper megoldást nyújtanak erre a webáruház rozsdamentes és újrahasználható poharai! Minőségi fém rozsdamentes acél & újrahasználható poharak | Designmarket Többdarabos készletként vásárolhatjuk meg őket, ráadásul BPA mentes műanyag fedővel és fém szívószállal együtt. Több szín közül választhatunk, amivel biztos sikert aratunk, és még a környezetre is odafigyeltünk.

lakberendezési webáruház

Környezettudatos fém szívószálak

A szívószálak az egyik leginkább kárhoztatott kiegészítők környezetvédelmi szempontból. Ha viszont te is szívesen szürcsölöd velük a koktélokat, vagy bármilyen italt, akkor ajánljuk figyelmedbe a fém szívószálakat, amelyek rozsdamentes acélból készülnek és tökéletes alternatívát kínálnak. Minőségi rozsdamentes acél & újrahasználható fém szívószálak | Designmarket

Miért ajánljuk a Designmarket lakberendezési webáruházat?

A csapat elhivatottan dolgozik azon, hogy ugyanazt a napi funkciót egyes termékeik sokkal magasabb szinten és sokkal hosszabb időn át töltsék be, mint kevésbé végiggondolt társaik. Mi jó szívvel ajánljuk a Designmarket lakberendezési webshop termékeit azoknak, akik szeretik olyan minőségi termékekkel körülvenni magukat, amik a szépségükkel és hasznos kialakításukkal örömet csempésznek a hétköznapokba. 

Még több infót a webshopról itt találsz.

Környezetvédelemmel kapcsolatos cikkeinkért ide kattints.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek