fbpx

Kedvenceink a 2022-es őszi eco aware részlegekről

Bár mind szomorúan búcsúzunk a bikini szezontól, azért az őszi eco aware kollekció meghozhatja a kedvünket az évszakváltáshoz. Izgalmas retró darabok jönnek vissza a divatba!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

A kis (eco aware) feketével sosem tévedsz

Ezt a ruhát egy térdig érő csizmával képzeljük el, a kellemesen hűvöskés, ám még nem csípős hideg napokra. Mint tudjuk, egy fekete miniruhával nehéz mellényúlni, ez a darab ráadásul a fehér pöttyökkel ad egy kis plusz bájt is az egészhez. Simán tarol egy randin vagy céges eseményen, de jó időben egy fehér tornacipővel hétköznapi viseletként is elmegy.

Fotó: mohito.com

Férfias elegancia

Reneszánszukat élik a szivarnadrágok, amiket könnyedén nőiesebbé varázsolhatunk egy szép felsővel. De maradhatunk a vagány, egy picit férfiasabb összeállításnál is, ami legalább annyira lehet divatos, mint lágyabb változata. Pont ez az előnye ennek a fazonnak, hogy ezer féle képpen variálható!

Fotó: reserved.com

Az ing, ami valójában kabát

Népszerűek lesznek a következő szezonban ezek az ing hatású kabátok is, főleg kockás változatukban. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de minket elfog a nosztalgia, ha rájuk nézünk, mert valamiért a gimis meg fősulis éveinkre emlékeztetnek. Főleg egy ilyen halvány rózsaszín változatban, ezzel a szettel.

Fotó: reserved.com

Vidd magaddal a nyarat

Ez az eco aware farmerdzseki pici kilóg a sorból, ugyanis limitált darabszámban kapható, de nem tudtunk elmenni mellette. Igazán egyedi mintázatával egészen biztos, hogy nem jön szembe majd az utcán! És egy kicsit a nyárra emlékeztet a világos színe és a növényes grafika miatt. Tuti kincs!

Fotó: reserved.com

Spinédzserek újratöltve

Mindenkinek megvan Alicia Silverstone a sárga kockás blézer-szoknya kombójában? Na nekünk azonnal ez a kép ugrott be, mikor megláttuk, hogy idén ősszel maximálisan hódítanak a kockás szettek. Nincs is jobb marketingfogás annál, mint hogy ilyen mértékig a szívünkbe hatoljanak. Egyértelműen ez a kockás blézer lesz a legnagyobb kedvencünk idén ősszel!

Fotó: sinsay.com

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek