fbpx

Társasjátékos helyek Budapesten

Nem csak a gyerekek imádhatnak társasozni, ezt az is mutatja, hogy Budapestet ellepték a jobbnál jobb társasjátékos helyek, ahol számos gyűjtemény vár minket.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Board Game Café

Egy igazi társasjáték mennyország a 9. kerületben található Board Game Café. A játékdíj felnőtteknek 700 Ft/fő minden megkezdett 3 órára, ez idő alatt annyi játékkal játszhattok, amennyivel csak akartok. Közben finom ételeket, és italokat is fogyaszthattok a teljes kikapcsolódás érdekében. Ne feledjétek, hogy érdemes asztalt foglalni, ha ide jöttök.

Játsz/Ma Társasjáték Kávézó

Ez a társasjátékos hely egyaránt érdekes lehet a haladók és az épp csak most bele csöppenők számára is. A játékmesterek segítenek, ha esetleg elakadtok a játékmenet közben, és itt széles étel és italkínálat vár titeket. Ráadásul sokszor társasjáték versenyeket is szerveznek, ha szeretnétek megmérettetni magatokat.

Game Up Pub

Több mint 350 társasjáték közül választhattok, ha ide betértek, és itt is játékmesterek állnak a rendelkezésetekre. Ünneplésekre, csapatépítésre, vagy egyszerű kikapcsolódásra is szuper hely. Természetesen itt is tudok enni, inni, ha megkívánjátok két játékmenet között.

Ignác, a nyúl

2021 nyarán megnyitott az Ignác, a nyúl, ahol a hétfői nagy rendezvényeiken túl a hét többi napján is társasozhattok végre a Játszóház Projekttel! Itt is várnak finom ételek és italok titeket. Ami pedig az anyagiakat érinti: első óra 400 Ft/fő, minden további megkezdett óra +200 Ft/fő. Igazi kultikus helyszín a társasjátékos helyek között.

Játszó/Házhoz

Érdemes megemlíteni őket is, még ha ez nem is egy a társasjátékos helyek közül. Itt ugyanis társasjátékokat tudsz kölcsönözni. Nyolc hetente kapsz tőlük egy csomagot, négy szuper társassal. A játékok nálad maradhatnak egészen a következő doboz érkezéséig. Ráadásul szabálymagyarázó videókkal könnyítik meg az újdonságok megértését.

További cikkek a témában.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32