fbpx

Kedvenc vegán kajás profiljaim instán

Bár egy ideje már nem vallom magam vegánnak, még mindig nagy százalékban növényi étrendet követek. Ehhez pedig néha jól jön egy kis inspiráció, amiben sokat segítenek a cikkben található tartalomgyártók.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Healthy girl kitchen – Danielle Brown

Ha szerinted a saláták unalmasak, akkor Danielle a te embered! Ez a lány számomra teljesen új szintekre emelte a saláta fogalmát. Elképesztően színes és tápláló receptjei szerintem azokat is leveszik a lábukról, akik eddig csak húzták a szájukat, ha egy tál zöldséget tettek eléjük. Egyébként Danielle nem csak nyers zöldségekkel dolgozik, találunk nála leves receptet és más egytálételeket is.

Pick up limes

Sadia amellett, hogy az egyik kedvenc vegán instagramerem, ő az egyik kedvenc youtuberem is. Ebből a nőből egyszerűen sugárzik a nyugalom, a kiegyensúlyozottság, a természetes báj. Nem mellesleg pedig szinte csorog a nyálam, mikor nézem a videóit, képeit arról a rengeteg ínycsiklandó ételről, amiket készít. Ráadásul nem egy videója szól arról, hogy kifejezetten próbál olcsó alapanyagokból főzni, tippet adva ezzel akár egyetemistáknak, vagy bárkinek, akinek éppen egy kicsit nehezebb pénzügyi időszaka van.

Max La Manna

Max a pimaszul fiatal angol srác a zero waste jegyében főzőcskézik instagramon. Nemcsak ahhoz ad tippeket, hogyan főzzünk minél kevesebb háztartási hulladékot magunk után hagyva, hanem például ahhoz is, miként tároljuk friss zöldségeinket, hogy ne romoljanak meg hamar. Rövid kis videóiban már-már Jamie Oliveres lelkesedéssel készíti a finomabbnál-finomabb ételeket. 

Adam Kenworthy

Adam instáján igyekszik közelebb hozni az embereket a fine dining-hoz. Nála olyan videókat láthatunk, amikből mi is elleshetünk apró praktikákat a tálalás művészetéről. Ő nem az a szakács, akinek receptjeit a mindennapok során gyakran előveszi az ember, viszont inspirációnak első osztályú!

Dóra vegán életmód

Dóri nem egészen receptes oldalt készít instagramon, viszont szerintem nagyon hasznos tartalmakat oszt meg, amik gyakran kapcsolódnak az étkezéshez. Tippeket ad, hogy az egészségünk szempontjából egyes hozzávalók miért hasznosak, vagy éppen mi mire jók. De találunk nála konkrét recepteket s, amiket beilleszthetünk étkezéseinkbe.

Nem utolsó sorban pedig ne feledd, Gasztronómia rovatunkban mi is számos vegán és nem vegán receptet osztunk meg, amiket szívből ajánlunk neked!

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32
sör