fbpx

A hónap témája: Elfogadás – bemutatkoznak a nagykövetek

Mielőtt fenekestül felforgatnánk mindent az életünkben az újévi fogadalmakkal, fókuszáljunk az elfogadásra önmagunkkal és a körülöttünk lévőkkel szemben is.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lehet, hogy nem is kell mindennek 180 fokot fordulnia, és a jelenlegi helyzetünkkel is megelégedhetnénk. Nézzük meg, hogy a környezetünk nyomására akarunk változni vagy saját belső indíttatásunk miatt. 

Ebben a hónapban nemcsak szakértőkkel, vendégszerzőkkel és saját tapasztalatainkból merítve hozunk nektek tippeket az elfogadáshoz, hanem úgynevezett nagyköveteink is velünk tartanak. Ismerjétek meg őket! 

Dobó Nagy Fanni, Téglásy Lili – a LIB Women’s Store alapítói

Mi, a LIB csapata hiszünk abban, hogy az önismeret a legjobb módja az elfogadásnak. Minél jobban megismered, hogy mire vágyik a tested és mi hoz izgalomba. annál könnyebben nyílsz meg ezekről a partnereddel. Így az addig akár tabunak számító dolgok is be tudnak épülni a mindennapi életbe. Ez az, amiben szeretnénk segíteni, egy olyan közegben, ahol a nők biztonságban érezhetik magukat, ahol nem ciki vagy kellemetlen téma a szex, és ahol eszközökre, valamint bátorításra lelhetnek abban, hogy elkezdjék felfedezni a saját szexualitásukat.

Dobó Nagy Fanni, Téglásy Lili, elfogadás nagykövetek

Szűcs Ászija – pultos, Madhouse

Szűcs Ászija vagyok, 28 éves, Budapesten élek a 2 cicámmal, tagja és támogatója vagyok az LMBTQ közösségnek. 

Arra fókuszálok a mindennapjaimban, hogy tiszteletteljesen álljak embertársaimhoz függetlenül attól, hogy milyen etnikumhoz, milyen vallási felekezethez tartoznak vagy mi a nemi identitásuk

Az LMBTQ közösség tagjaként úgy gondolom, hogy az elfogadás alapvető fontosságú jólétünk és boldogságunk szempontjából.

Amikor elfogadnak minket olyannak, amilyenek vagyunk, úgy érezzük, hogy megbecsülnek bennünket, és képesek vagyunk teljes mértékben részt venni a társadalomban.

Szűcs Ászaja, elfogadás nagykövet

Lukoviczki Réka – A Robotlány blog alapítója

Réka, alias Robotlány története 2014-ben kezdődött, amikor egy fesztiválról hazafelé tartva autóbalesetet szenvedett. Bár nem volt egyszerű az út, mire megbarátkozott az új testével, önsajnálat helyett idővel azt választotta, hogy szeretne inspiráló lenni másoknak.

2015-ben elindította a Lábatlan blogot: “Azért hoztam létre a blogom, hogy kiírjam magamból az autóbalesetem és a bal lábam elvesztése okozta nehézséget. Szeretnék segítséget és inspirációt adni mindenkinek, nem csak “lábatlanoknak.“

Azóta a lehető legteljesebb életet éli: sportol, olyannyira, hogy nagy vágya a Paralimpia, emellett tanul, workshopokat tart és még modellkedik is. Kitartásból jeles.

Ludoviczki Réka, elfogadás nagykövet

Hamarosan nagyköveteink tartalmait is olvashatjátok, kövess minket, hogy ne maradj le róluk!

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

rákszűrés