Berlin legjobb éttermei 2022
Második berlini utazásomat elkeresztelhetnénk hízókúrának! Ugyanis bár csak 2 éjszakát aludtunk ott, szinte a legtöbb időt étkezéssel töltöttük vegán fánk, udon leves, dumplingok és finom kávék társaságában.
Második berlini utazásomat elkeresztelhetnénk hízókúrának! Ugyanis bár csak 2 éjszakát aludtunk ott, szinte a legtöbb időt étkezéssel töltöttük vegán fánk, udon leves, dumplingok és finom kávék társaságában.
Régóta ismerem Orsit, és mindig is csodáltam, amit a konyhában alkot. Tortái egytől egyig egyediségről és különlegességről tanúskodnak.
Két nagyarany-, hat arany- és két ezüstéremmel a VinAgora Nemzetközi Borverseny történetének legjobb eredményét érte el a Thummerer Pincészet. E páratlan teljesítmény méltó emléket állít a tavaly elhunyt legendás borász, Thummerer Vilmos emlékének.
Lecsapott ránk a hirtelen jött nyár, így mindenki igyekszik kertes, kiülős helyeket keresni a fővárosban. Mi is összeszedtünk pár szuper teraszos éttermet és bárt.
A babka egy ikonikus zsidó édesség, ami Lengyelországból származik, és a 19. században a diaszpóra idején terjedt el a világ különböző pontjain. A mai napig fontos része a zsidó gasztronómiának, amit egy picit minden nép másképp készít el.
Második berlini utazásomat elkeresztelhetnénk hízókúrának! Ugyanis bár csak 2 éjszakát aludtunk ott, szinte a legtöbb időt étkezéssel töltöttük vegán fánk, udon leves, dumplingok és finom kávék társaságában.
Régóta ismerem Orsit, és mindig is csodáltam, amit a konyhában alkot. Tortái egytől egyig egyediségről és különlegességről tanúskodnak.
Két nagyarany-, hat arany- és két ezüstéremmel a VinAgora Nemzetközi Borverseny történetének legjobb eredményét érte el a Thummerer Pincészet. E páratlan teljesítmény méltó emléket állít a tavaly elhunyt legendás borász, Thummerer Vilmos emlékének.
Lecsapott ránk a hirtelen jött nyár, így mindenki igyekszik kertes, kiülős helyeket keresni a fővárosban. Mi is összeszedtünk pár szuper teraszos éttermet és bárt.
A babka egy ikonikus zsidó édesség, ami Lengyelországból származik, és a 19. században a diaszpóra idején terjedt el a világ különböző pontjain. A mai napig fontos része a zsidó gasztronómiának, amit egy picit minden nép másképp készít el.